Perfect Fit Tunnel Buttplug Medium

Klicka på en bild för att förstora den

 • Perfect Fit Tunnel Buttplug Medium

Perfect Fit Tunnel Buttplug Medium

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Är du sugen på att experimentera med anal stimulering utöver det vanliga så är Perfect Fit Tunnel Buttplug någonting för dig. Analpluggen är en av de mest nytänkande på marknaden och skiljer sig från de flesta andra buttplugs eftersom att det är ett hål rakt igenom pluggen.

  Hålrummet kan användas på många olika sätt: för att föra in nytt glidmedel eller för stimulering med diverse stavar, dildos och andra sexleksaker. Du kan också använda analpluggen med olika analrengörare. Det är endast fantasin som sätter gränser.

  Perfect Fit Tunnel Buttplug är gjord av PF Blend, som är en blandning av silikon och TPR. Det speciella materialet gör analpluggen oerhört flexibel och mjuk, samtidigt som den också är slitstark.

  Detaljer

  MATERIAL: PF Blend - en blandning av silikon och TPR.
  KÄNSLA: Mjuk och flexibel.
  LÄNGD: 8,2 cm, varav 7 cm kan föras in.
  DIAMETER: 5,1 cm på det bredaste stället.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Perfect Fit Tunnel Buttplug Medium

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.