PlayPool Wet Lakan med Hög Kant
PlayPool Wet Lakan med Hög Kant
1 195,00 kr
PlayPool Wet Lagen med Høj Kant
Wetlagen
PlayPool wetlagen
PlayPool Wet Lakan med Hög Kant bild på förpackningen 90

PlayPool Wet Lakan med Hög Kant

4.5 (3)
1 195,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Gillar du våta erotiska lekar? Om du gillar erotisk massage med oljor eller fantiserar om och tänder på lekar med t.ex. vispgrädde, champagne eller istärningar så är PlayPool perfekt.

PlayPool är designad som ett bra alternativ till vanliga latex- och gummilakan. Det speciella med denna “pool” är att den har en 10 cm hög kant som försäkrar att oljan, champagnen, vattnet eller vad du annars har med i leken inte rinner ut över kanten. PlayPool gör det möjligt att leva ut alla tänkbara fantasier utan att sängen, golvet eller andra saker i din omgivning tar skada. Du kan med fördel sätta “poolen” på sängen, golvet eller något annat ställe där leken ska utspelas.

Den är tillverkad av slitstark svart vinyl, samma material som badleksaker, och på varje långsida finns det ett handtag som man kan hålla fast i , bära den eller bli fixerad med t.ex. handbojor eller band.

PlayPool rengörs med en mild oparfymerad tvål och en fuktig trasa eller så kan den sköljas i duschen med ljummet vatten.

PlayPool har måtten 200 x 140 cm och passar i stort sett till alla sängar med dessa mått. Den ska blåsas upp med munnen eller med en pump.

Det medföljer ett reparations-kit och ett bärnät.

Detaljer

MATERIAL: Hållbar, miljövänlig och mjuk vinyl.
MATERIALETS TJOCKLEK: 0,32 mm.
STORLEK: 200 x 140 cm.
HÖJD: 16 cm.
FÄRG: Matt svart.
INNEHÅLLER: Reparations-kit och bärnät
BLÅSES UPP: Med munnen eller med pump.
OLJEVÄNLIG: Ja.
RENGÖRINGSVÄNLIG: Ja.

ARTIKELNUMMER: 12975.
Kundrecensioner
4.4
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (3)
Ett "måste" för erotisk massage med olja och gel.

Otroligt praktiskt när man använder Magic Gel Moist Nuru Gel och andra grejer. Se det som en "måste ha" produkt för Nuru massage och annan massage med mycket olja eller gel. Det är otroligt praktiskt då man kan använda en handduk för att torka av efteråt och sedan tog jag in den i duschen och tvättade den innan jag släppteur luften ur den. Låt den även stå upprätt för torkning efteråt. Ångrar inte köpet för en sekund. Vi kan knappt vänta tills nästa gång barnen är borta.Rekommenderas varmt! Läs mer

-
5 4 1
En upplevelse VARJE gång

Det är helt enkelt en djärv stimulerande sporre. Hett material Helt enkelt ett köp vi inte ångrar

-
5 5 1
Från Succé till Flopp

Uppblåsningshålet är 4 cm stort. så hur man ska kunna blåsa upp denna är för mig en gåta. Så från att det skulle bli en ev Succe på en träff blev det en riktig flopp då det inte fanns en möjlighet att blåsa upp denna. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se