Pump Worx Penishuvud Förstorare

Klicka på en bild för att förstora den

  • Pump Worx Penishuvud Förstorare
  • Pump Worx Penishuvud Förstorare

Pump Worx Penishuvud Förstorare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

219,00 kr

Produktbeskrivning

Pump Worx Penishuvudförstorare hjälper dig att både få en större, hårdare och längre erektion. Genom att använda denna penisförstorare på ditt penishuvud så känns det nästan som att få ett blowjob - kanske ännu bättre.

När du sätter Pump Worx pumpen på ditt penishuvud så bildas det ett behagligt och stimulerande vakuum när du börjar att pumpa. När det bildas vakuum så dras blodet ut i din penis vilket ger en hårdare erektion.

Du kan inte få en permanent förstoring av din penis med en penispump, men om du använder den före sex så kommer du att uppleva att den ger en effekt. Många får också en mer intensiv sex- och onaniupplevelse efter att ha använt en penispump.

Du får med en penisring tillsammans med pumpen, som med fördel kan användas tillsammans med den för att få till en mycket effektiv i kombination. Penisringen är mycket elastisk och kan töjas helt upp till 8,5 cm i diameter.

Själva pumpen är 11,5 cm lång och en öppning på 5 cm.

Så här använder du Pump Worx Penishuvudförstorare:

- Applicera lite vattenbaserat glidmedel på botten av pumpen, för att skapa ett bättre vakuum.

- Placera därefter cylindern över ditt penishuvud.

- Pumpa långsamt och se din penis växa. Är det första gången du använder en penispump så rekommenderar vi att du använder den högst 10 min åt gången.

- På själva pumpen sitter det en quick-release ventil som gör det enkelt och snabbt att släppa ut luften när den önskade effekten har uppnåtts.

Detaljer

MATERIAL:  ABS-plast.
FTALATFRI: JA
STORLEK: 11,5 cm x 5 cm.
PASSAR TILL: De flesta penisstorlekar.
DIAMETER, PENISRING: Upp till 8,5 cm (mycket elastisk).
MEDFÖLJER: Penisring.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Komfort och passform
Resultat
Inte bra Är som en vanlig penispump men penis får inte plats och böjer sig inget tryck i pumpen är ingen penishuvud förstorare helt värdelös.
5 1 1

Du recenserar: Pump Worx Penishuvud Förstorare

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.