Pump Worx Penishuvud Förstorare
Pump Worx Penishuvud Förstorare
229,00 kr
Pump Worx Penishuvud Förstorare
Pump Worx Penishuvud Förstorare

Pump Worx Penishuvud Förstorare

2.9 (2)
229,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Pump Worx Penishuvudförstorare hjälper dig att både få en större, hårdare och längre erektion. Genom att använda denna penisförstorare på ditt penishuvud så känns det nästan som att få ett blowjob - kanske ännu bättre.

När du sätter Pump Worx pumpen på ditt penishuvud så bildas det ett behagligt och stimulerande vakuum när du börjar att pumpa. När det bildas vakuum så dras blodet ut i din penis vilket ger en hårdare erektion.

Du kan inte få en permanent förstoring av din penis med en penispump, men om du använder den före sex så kommer du att uppleva att den ger en effekt. Många får också en mer intensiv sex- och onaniupplevelse efter att ha använt en penispump.

Du får med en penisring tillsammans med pumpen, som med fördel kan användas tillsammans med den för att få till en mycket effektiv i kombination. Penisringen är mycket elastisk och kan töjas helt upp till 8,5 cm i diameter.

Själva pumpen är 11,5 cm lång och en öppning på 5 cm.

Så här använder du Pump Worx Penishuvudförstorare:

- Applicera lite vattenbaserat glidmedel på botten av pumpen, för att skapa ett bättre vakuum.

- Placera därefter cylindern över ditt penishuvud.

- Pumpa långsamt och se din penis växa. Är det första gången du använder en penispump så rekommenderar vi att du använder den högst 10 min åt gången.

- På själva pumpen sitter det en quick-release ventil som gör det enkelt och snabbt att släppa ut luften när den önskade effekten har uppnåtts.

Detaljer

MATERIAL:  ABS-plast.
FTALATFRI: JA
STORLEK: 11,5 cm x 5 cm.
PASSAR TILL: De flesta penisstorlekar.
DIAMETER, PENISRING: Upp till 8,5 cm (mycket elastisk).
MEDFÖLJER: Penisring.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 12559.
Kundrecensioner
2.9
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Fantastiskt sug!

Riktigt bra sug som känns riktigt bra precis där det ska vara! Applicera lite glidmedel på vippknoppen och pumpens mynning, stick sedan in huvudet i anus. När du pumpar lätt känns det som att du får en bra avsugning samtidigt som ollonet växer fint framför dina ögon. Pumpen är väldigt enkel och lätt att använda, rengöringen gårockså ganska snabbt. Det 4,5 cm breda bladet passar perfekt i pumpen. Läs mer

-
5 5 1
Inte bra

Är som en vanlig penispump men penis får inte plats och böjer sig inget tryck i pumpen är ingen penishuvud förstorare helt värdelös.

-
5 1 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se