Pump Worx Penishuvud Förstorare

Klicka på en bild för att förstora den

 • Pump Worx Penis Hoved Forstørre
 • Pump Worx Penis Hoved Forstørre

Pump Worx Penishuvud Förstorare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

239,00 kr

  Produktbeskrivning

  Pump Worx Penishuvudförstorare hjälper dig att både få en större, hårdare och längre erektion. Genom att använda denna penisförstorare på ditt penishuvud så känns det nästan som att få ett blowjob - kanske ännu bättre.

  När du sätter Pump Worx pumpen på ditt penishuvud så bildas det ett behagligt och stimulerande vakuum när du börjar att pumpa. När det bildas vakuum så dras blodet ut i din penis vilket ger en hårdare erektion.

  Du kan inte få en permanent förstoring av din penis med en penispump, men om du använder den före sex så kommer du att uppleva att den ger en effekt. Många män får också en mer intensiv sex - och onaniupplevelse efter att ha använt en penispump. Det medföljer en penisring med pumpen som är mycket effektiv i kombination med pumpen.

  Penisringen är mycket elastisk och kan sträckas helt upp till 8,5 cm i diameter. Själva pumpen är 11,5 cm lång och en öppning på 5 cm. Det medföljer 3 små tuber (10ml) som innehåller glidmedel, penis enlarger kräm och rengöringsmedel till pumpen.


  Så här använder du Pump Worx Penishuvudförstorare:
  - Påför lite vattenbaserat glidmedel på botten av pumpen för att skapa ett bättre vakuum. -Sätt därefter cylindern över ditt penishuvud.

  - Pumpa långsamt och se din penis växa. Är det första gången du använder en penispump så rekommenderar vi att du använder den i 10 min åt gången.

  - På själva pumpen sitter det en quick-release ventil som gör det enkelt och snabbt att släppa ut luften när den önskade effekten har uppnåtts.

  Detaljer

  MATERIAL:  ABS-plast.
  FTALATFRI: JA
  STORLEK: 11,5 x 5 cm.
  PASSAR TILL: Dom flesta penis storlekar.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  DIAMETER PENISRING: Upp till 8,5 cm (mycket elastisk).
  INNEHÅLLER: Penispump, penisring, penis enlarger cream (10 ml), rengöringsmedel till sexleksaker (10 ml) och glidmedel (10 ml).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  Inte bra Är som en vanlig penispump men penis får inte plats och böjer sig inget tryck i pumpen är ingen penishuvud förstorare helt värdelös.
  5 1 1

  Du recenserar: Pump Worx Penishuvud Förstorare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: