Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump
Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump
1 095,00 kr
Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump
Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump
Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump
Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump

Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump

4.2 (1)
1 095,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Med Pump Worx Uppladdningsbar Auto-Vac Penispump får du en större och fylligare erektion, som dessutom håller längre, utan att du behöver lyfta ett finger.

Den pumpas automatiskt upp och skapar ett vakuum runt din penis, så att penisen temporärt blir större. Oavsett om du vill skämma bort dig själv eller glädja din partner, kommer du med få ett ännu bättre sexliv med penispumpen.

Pump Worx Auto-Vac är lätt att använda. Du kan välja mellan 3 olika hastigheter, som kontrolleras på pumpens skaft.

Penispumpen har en full längd på 30 cm, varav själva röret är 19 cm långt. Röret har en utvändig diameter på 6,3 cm, och en töjbar invändig diameter som innebär att pumpen passar till de flesta storlekar.

Det ingår en USB-sladd för laddning och en penisring som kan användas för att förstärka penispumpens effekt ytterligare.

Detaljer

MATERIAL: ABS och polykarbonat-plast samt TPR-gummi.
LÄNGD: 30 cm (röret är 19 cm).
DIAMETER, UTVÄNDIG: 6,3 cm (töjbar invändig diameter).
PASSAR TILL: De flesta penisstorlekar.
BATTERI: Uppladdningsbart via USB-sladd (ingår).
MEDFÖLJER: Penisring.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 15150.
Kundrecensioner
4.2
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Gör det den ska

Den här är den bästa automatiska penispumpen jag använt. Pumpen både snygg och simpel. Den har tre knappar. En för att öka sug, en för att minska och en för att släppa helt. Suget har tre nivåer som lätt ökas eller minskas. För att se till att det bildas ett vakuum används en sleeve som sätts in i pumpen. Att trycka in penisenigenom hålet är återigen ett pussel för mig, men efter lite mekande funkar det. Suget funkar och det är med hjälp av knapparna lätt att justera till en bra nivå. Detenda jag önskar är ett mycket svagt sug, svagare än nivå 1 för att det inte ska kännas som att trycket minskar när en stänger av suget. Jag upplevde inget läckage.Rengöringen tog några gånger för mig att lista ut, men efter att testat upptäckte jag att själva pumpdelen och röret gick att dela på. Den blev då relativt lätt attrengöra. Men jag hade uppskattat tydliga instruktioner så att jag inte hade behövt oroa mig för att ha sönder pumpen när jag försökte dela den. Medföljer gör ocksåtre penisringar som funkade mycket bra och som jag ofta använder även utan pumpen. + Inget läckage + Bra sug + Snygg och simpel - Svår att "komma in i Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se