Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

599,00 kr

  Produktbeskrivning

  Rends R-1 Starter Set innehåller Rends berömda bulletvibrator Bach Rotor och även deras avancerade fjärrkontroll som du använder för att kontrollera sexleken med. Bulletvibratorn har ett "hål" i toppen som gör klitorisstimuleringen ännu kraftfullare.

  Den kraftfulla bulletvibratorn kan ställas in på 7 olika hastigheter och även 7 olika vibrationslägen. Sist men inte minst är vibratorn också utrustad med en turboknapp. Tack vare turboknappen kan du kombinera bulletvibratorns inställningar på 50 olika sätt. Rends R-1 Starter Set kan också kopplas ihop med Rends R-1 A10 Piston Masturbator.

  Du kan också utöka stimuleringsmöjligheterna genom att köpa till settet Triple Bach Caps, som innehåller 3 stycken olika sleeves som du kan sätta fast på bulletvibratorn. Systemet är väl genomtänkt och med hjälp av produktseriens olika delar har du oändligt många stimuleringsmöjligheter.

  Bulletvibratorn R-1 Bach Rotor har tillverkats i Japan av märket Rends - ett märke som har tilldelats en rad olika priser för sina produkter. Du vet att fjärrkontrollen behöver ett nytt batteri då dess lampa börjar blinka. Rends R-1 är en avancerad sexleksak, men är oerhört lätt att manövrera och förbättrar ditt sexliv otroligt mycket.

  Rends R-1 är inte vattentät och bör därför rengöras försiktigt med sexleksaksrengöring för att därefter torkas av med en fuktig trasa.

  Detaljer

  VIKT, FJÄRRKONTROLL: 54 g.
  LÄNGD, FJÄRRKONTROLL: 11,4 cm.
  VIKT, BULLETVIBRATOR: 52 g.
  LÄNGD, BULLETVIBRATOR: 5,8 cm.
  BATTERITYP: 3 x AA-batterier (ingår).
  HASTIGHETER: 7 olika.
  VIBRATIONSLÄGEN: 7 olika.
  VATTENTÄT: Nej.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: