Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator 1
 • Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator 2

Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

599,00 kr

  Produktbeskrivning

  Rends R-1 Starter Set innehåller Rends berömda bulletvibrator Bach Rotor och även deras avancerade fjärrkontroll som du använder för att kontrollera sexleken med. Bulletvibratorn har ett "hål" i toppen som gör klitorisstimuleringen ännu kraftfullare.

  Den kraftfulla bulletvibratorn kan ställas in på 7 olika hastigheter och även 7 olika vibrationslägen. Sist men inte minst är vibratorn också utrustad med en turboknapp. Tack vare turboknappen kan du kombinera bulletvibratorns inställningar på 50 olika sätt. Rends R-1 Starter Set kan också kopplas ihop med Rends R-1 A10 Piston Masturbator.

  Du kan också utöka stimuleringsmöjligheterna genom att köpa till settet Triple Bach Caps, som innehåller 3 stycken olika sleeves som du kan sätta fast på bulletvibratorn. Systemet är väl genomtänkt och med hjälp av produktseriens olika delar har du oändligt många stimuleringsmöjligheter.

  Bulletvibratorn R-1 Bach Rotor har tillverkats i Japan av märket Rends - ett märke som har tilldelats en rad olika priser för sina produkter. Du vet att fjärrkontrollen behöver ett nytt batteri då dess lampa börjar blinka. Rends R-1 är en avancerad sexleksak, men är oerhört lätt att manövrera och förbättrar ditt sexliv otroligt mycket.

  Rends R-1 är inte vattentät och bör därför rengöras försiktigt med sexleksaksrengöring för att därefter torkas av med en fuktig trasa.

  Detaljer

  VIKT, FJÄRRKONTROLL: 54 g.
  LÄNGD, FJÄRRKONTROLL: 11,4 cm.
  VIKT, BULLETVIBRATOR: 52 g.
  LÄNGD, BULLETVIBRATOR: 5,8 cm.
  BATTERITYP: 3 x AA-batterier (ingår).
  HASTIGHETER: 7 olika.
  VIBRATIONSLÄGEN: 7 olika.
  VATTENTÄT: Nej.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Rends R-1 Starter Set Fjärrkontroll och Bulletvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.