REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män

Klicka på en bild för att förstora den

 • REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män bild på förpackningen 2
 • REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män bild på förpackningen 2
 • REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män bild på förpackningen 3
 • REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män bild på förpackningen 4
 • REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män bild på förpackningen 50
 • REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män bild på förpackningen 90

REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 495,00 kr

  Produktbeskrivning

  Gör dig beredd på en ny sensationell upplevelse med REV 1000! REV1000 har revolutionerat marknaden av onaniprodukter för män. Det är ett helt nytt sätt att uppleva sexuell njutning och du har antagligen aldrig upplevt något liknande den känsla som REV1000 kan ge dig.

  Med en mycket kraftfull 7-växlad motor med 7 olika vibrationslägen, roterar REV1000 sig runt din penis och ger dig en intensiv stimulering. Kombinationen av REV1000's kraft och det mjuka innandömet känns fantastisk.

  REV1000 har totalt 49 hastighets- och vibrationskombinationer. Det är väldigt enkelt att kontrollera produkten. Den har ett ergonomiskt format handtag och är väldigt lätt att greppa.

  Låt REV1000 göra hela jobbet och bara slappna av och njut! REV1000 är uppladdningsbar och levereras med en laddare och en internationell adapter. Till produkten hör även ett extra, stimulerande innandöme.

  För största möjliga njutning rekommenderar vi att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med REV1000.

  Detaljer

  MATERIAL: Plast och silikon.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  LYDNIVÅ: Inte tyst.
  UPPLADDNINGSBAR: Ja (laddare ingår).
  UTVÄNDIGA MÅTT: 275 mm x 80 mm.
  INVÄNDIGA MÅTT: 115 mm x 40 mm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Jag blev besviken Har provat manga olika sexleksaker innan, bla vibratorer och fleshlights. Jag hade stora förhoppningar med denna product efter alla reviews/comments jag last på olika sidor på internet. För mig dock så kände jag knappt nått. Har svår att tränga in I, så hade uppskattat större hål, och den var inte djup nog för huvudet på min penis slog I toppen/botten av grejen innuti vilket resulterar I att produkten slutar rotera. Krävdes inte mycket tryck för att den skulle sakta ner och stanna.

  Enda njutningen jag fick (vilket inte var tillräckligt ändå för att komma i närheten av en orgasm) var när huvudet på penisen trycktes mot toppen/botten av silikonet innuti, men som sagt, det gör bara att motorn inte pallar med och den stannar.

  Men, jag kan tänka mig att alla positiva recensioner jag läst lite här och där stämmer för de flesta, för de flesta är nog extra känsliga och har inte lika mycket erfarenhet av sexprodukter som mig. Dessutom är min penis nog tjockare än normalt, och även lite längre än normalt.
  5 3 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bästa sexleksaken för män? Många sexleksaker har bara nyhetens behag men detta är verkligen ett redskap" att rekommendera. Du blir verkligen ordentligt "sexad" av REV1000 och det tröttnar man inte på. Brukar normalt inte stöna när jag onanerar men det är lätt hänt med den här. Av de flera olika lägena hittar du snabbt din favorit även om det är kul att variera. Har även ett läge som känns bra när du väl kommit. Enda aber är att den är relativt svår att rengöra och att den slits ut med tiden. Men jag kan verkligen rekommendera den här. Köp den istället för fåniga sleaves och lösvaginor. Det här är en sak för män!
  5 5 1

  Du recenserar: REV1000 Roterande Onaniprodukt för Män

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *