Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Klicka på en bild för att förstora den

 • Rockbox 2 Pleasure Power Tool
 • Rockbox 2 Pleasure Power Tool
 • Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Rockbox 2 Pleasure Power Tool

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Med 3 gånger så mycket kraft som en vanlig Magic Wand är Rockbox 2 inte bara en sexleksak, utan ett sexverktyg. Den har kallats en av marknadens kraftfullaste vibratorer och det har den förtjänat. Den vibrerar nämligen 5 gånger kraftigare än en helt vanlig tvättmaskin.

  På grund av dess storlek kan den vara lite svårare att använda själv så vi rekommenderar att din partner styr den åt dig – och vice versa. Genom att skruva på dess styrhjul kan ni välja mellan 6 olika vibrationsinställningar och hitta den styrka som passar er bästa. Då kan ni få en vild och intensiv upplevelse som är långt över det vanliga.

  Rockbox 2 är utrustad med en 6 meter lång sladd som gör att den kan användas nästan överallt utan att strömmen tar slut. Ni startar och stänger av den lätt med den ergonomiska knappen som sitter på handtagets undersida.

  Med de utbytbara tillbehören kan Rockbox avnjutas av både män och kvinnor. För stimulering av henne används "Hot Chick" tillbehöret som liknar en stor fast tunga. Till honom kommer "Master Blaster" tillbehöret som är designad för att stimulera undersidan av hans penis.

  På grund av de mycket kraftiga vibrationerna rekommenderar vi att ni börjar med den lägsta vibrationsnivån och använder rikligt med glidmedel och testar er därifrån. Om ni upplever att vibrationerna är för intensiva kan ni börja med att använda vibratorn utanpå kläderna.

  De två tillbehören rengörs lätt i varmt vatten och efteråt använder man en sexleksaksrengöring för extra god hygien.

  Detaljer

  MATERIAL: Gummi och plast. LÄNGD: Ca. 20 cm.
  BREDD: Ca. 10 cm.
  VIKT (själva maskinen): 893 gr.
  LÄNGD, SLADD: Ca. 6 meter.
  VIBRATIONSNIVÅ: 6 olika.
  LJUDNIVÅ: Medel/hög (max. 75 dB).
  GRÄNSSNITT: 2 knappar.
  VATTENTÄT: Nej.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Rockbox 2 Pleasure Power Tool

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.