Rocks Off 50 Speeds of Play Bulletvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator
 • Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet Vibrator

Rocks Off 50 Speeds of Play Bulletvibrator

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Rocks Off 50 Speeds of Play är den största bulletvibratorn som finns ute på marknaden just nu - den är nämligen hela 17 cm lång. Förutom att vara en klitorisvibrator kan den också användas för invändig stimulering till följd av sin storlek.

  Vibratorn har hela 50 olika vibrationsmöjligheter som varierar från vibrationer med konstant styrka, till vibrationer med en stigande, minskande eller pulserande styrka. Alla vibrationsvarianter kan såklart också ställas in på olika hastigheter. Du "bläddar" enkelt genom vibrationsmöjligheterna med hjälp av gummiknappen som sitter på undersidan av bulletvibratorn. Till följd av de många olika inställningarna finns det definitivt någonting som passar just dig.

  Det smarta med Rocks Off 50 Speeds of Play är att du kan spara din favoritinställning genom att hålla inne knappen i ca. 2 sekunder. På så sätt behöver du inte gå igenom alla vibrationsmöjligheterna varje gång som du ska använda bulletvibratorn. Om du vill nollställa den håller du bara inne knappen i ca. 5 sekunder tills du märker att den burrar till.

  Vibratorn är 100 % vattentät och kan därmed också användas i duschen eller i badkaret. Därmed rengör du den också enkelt med hjälp av varmt vatten, mild tvål och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

  50 Speeds of Play kan användas såväl på egen hand som tillsammans med en partner. Vi rekommenderar att du använder ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel tillsammans med bulletvibratorn för bästa möjliga upplevelse.

  Var uppmärksam på att du ska skruva åt locket ordentligt för att vibratorn ska fungera. Den använder sig av 2 x AA-batterier som medföljer.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS-plast.
  STORLEK: 17 cm lång och 3,1 cm i diameter.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: 2 x AA-batterier (ingår).
  VIBRATIONSINSTÄLLNINGAR: 50 olika.
  GRÄNSSNITT: 1 knapp.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bästa köp av vibrator . Om du gillar kraftfulla vibrationer är det här vibratorn för dig. Många och varierade. Det här är min nya favorit.
  5 5 1

  Du recenserar: Rocks Off 50 Speeds of Play Bulletvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.