Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator 1
 • Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator 1
 • Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator 3
 • Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator 4
 • Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator 5
 • Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator 6

Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Produktbeskrivning

Ass Berries analvibrator är perfekt för dig som vill ha anal stimulering från en relativt liten plugg.

Ass Berries är en flexibel plugg med plats för en kraftfull 80 mm vibrator. Pluggen kan därför både användas med och utan vibrationer allt efter vad du föredrar. Önskar du vibrationer kan Ass Berries skämma bort dig med hela 7 olika vibrationslägen för ännu större njutning. Du väljer lätt mellan vibrationerna genom att trycka på knappen i änden av vibratorn.

Den läckra Ass Berries anal vibrator finns i två olika storlekar: Det svarta björnbäret är den största, hallonet är den minsta.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel ihop med pluggen då glidmedlet kommer att göra upplevelsen med vibratorn ännu bättre och dessutom är det på så sätt lättare att föra upp vibratorn.

Vibratorn har tillverkats i 100 % ftalatfri och allergivänligt IntraMed silikon så att du kan använda den helt utan bekymmer.

Detaljer

MATERIAL: Allergivänlig IntraMed (silikon).
FRI FRÅN FTALATER: Ja.
MÅTT HALLON: 10 cm x 3,2 cm.
MÅTT BJÖRNBÄR: 10 cm x 4 cm.
VATTENTÄT: Ja.
BATTERI: 1 x 1,5V LR1/N (ingår).
VIBRATIONER: 1.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Inte hundraprocentig Detta avser den mindre varianten, "hallonet". Den sägs vara rätt liten men det kan man tvista om. 35 mm diameter plus att den är ganska trubbig kräver en hel del lirkande för att få den på plats. På plussidan hamnar den kullriga ytan, som hjälper till att hålla kvar glidmedlet.
Vibrationerna är starka och intressanta och ger starka orgasmer om man backar upp med den vid oralsex. Det sämsta med den är den korta halsen. Om man har den inne vid samlag vill den gärna ploppa ut, så man måste hålla en hand på den.
5 4 1

Du recenserar: Rocks Off Ass Berries Anal Vibrator

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.