Rocks Off Love Balls Stålkulor

Klicka på en bild för att förstora den

Rocks Off Love Balls Stålkulor

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

129,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du är på jakt efter läckra och exklusiva love balls som både stimulerar och tränar din bäckenbotten så ska du prova Rocks Off Love Balls Stålkulor. De två stålkulorna har en bra tyngd som stimulerar din bäckenbotten när de har förts upp i slidan och de är därför speciellt lämpliga till dig som redan har lite erfarenhet av knipkulor.

  Du väljer själv om du vill använda båda kulor eller bara den ena. Du kan också börja med den ena och föra in den andra senare. Rocks Off Love Balls Stålkulor hålls ihop av ett flexibelt silikonsnöre. I ena ändan har de ett litet metallhandtag som gör det enkelt att dra ut kulorna när du är färdig med dem. 

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Rocks Off Love Balls Stålkulor då det gör det enklare och behagligare att föra in dem.

  Tips! Få en ännu mer kittlande upplevels genom att värma upp eller kyla ned dina Love Balls. Sätt in dem i kylskåpet eller värm dem i varmt vatten i 10 minuter. Känn efter om temperaturen passar genom att hålla kulorna mot huden på insidan av underarmen innan du använder dem intimt.

  Detaljer

  MATERIAL: Metall och silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  TOTAL LÄNGD: 25 cm.
  DIAMETER: 2,5 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  VIKT: 124 gram.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Rocks Off Love Balls Stålkulor

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: