Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator
Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator
SPARA 25%
299,00 kr
SPARA 25%
Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator  1
Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator  2
Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator  3
Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator  4

Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator

4.4 (2)
399,00 kr 299,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Med Rocks Off Rise Onaniprodukt med Vibrator har det aldrig varit roligare att tagit saken i egen hand.

Den stimulerar dig med sina kraftiga vibrationer, längs med hela skaftet. Insidan är strukturerad med ribbor som gör att orgasmerna blir ännu mer intensivare. Då sleeven är öppen finns det plats för beröring, så du kan med fördel bjuda in din partner med i leken.

Rocks Off Rise har en maskulin design med ett ergonomiskt handtag, för att du ska kunna ha full kontroll på rörelserna. Du väljer bland de 10 olika vibrationerna genom ett enkelt knapptryck på handtaget.

Masturbatorn är tillverkad i medicinskt silikon, den är vattentät och uppladdningsbar. Sleeven har en invändig längd på 12 cm och sidoväggarna går att böja så den passar till de flesta storlekar.

Detaljer

MATERIAL: Medicinskt silikon.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 12 cm.
BATTERITYP: Uppladdningsbart (USB-kabel medföljer).
VIBRATIONER: 10 vibrationsinställningar.
INTERFACE: 1 knapp.
MANUAL: Engelska, tyska m.fl.

ARTIKELNUMMER: 15088.
Kundrecensioner
4.4
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
tycker den är kul att ha lätt värt

Den är ganska rolig och man kan röra den upp och ner men efter ett par 15-20 min får man darrningar i handen liksom vilken annan vibrator i guess. Jätte lätt och rengöra den nästan som ny efter varje gång. den är ganska tyst men önskade lite till. Stimuleringen är bra om man hittar på något annat till medan man använder den. för attvara min första leksak tycker jag att det är värt det därför pendlar den mellan 3-4 stjärnor i genomsnitt. Priset är helt okej. Läs mer

-
5 4 1
Den bästa onaniprodukten alla kategorier

+ Lätt att använda och oerhört skön, man reglerar själv intensiteten och trycket och får garanterat sköna orgasmer och utlösning. + Strukturen med ribbor/räfflor på insidan och knölen i "rotänden" ger skön stimulans och framkallar härliga orgasmer. + 10 olika vibrationsinställningar med kraftig styrka. + Fungerar i allapositioner. + Uppladdningsbar via USB-kabel och fungerar otroligt länge per uppladdning. + Lätt att rengöra. + Låg ljudnivå. + Exklusivt utseende med "kromad"detalj kring handtaget och inbyggd "maskulin" tyngd. Känns rejäl på något sätt. Inget negativt finns att säga om denna produkt. Är oerhört nöjd med dennaprodukt! Definitivt värd pengarna. Har haft denna i ett par år nu och den har fungerat klockrent hela tiden. Har provat ett flertal olika onaniprodukter, men denna är denabsolut bästa. Kanon! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se