Satisfyer Curvy 2+ Appstyrd Vit Lufttrycksvibrator
Satisfyer Curvy 2+ Appstyrd Vit Lufttrycksvibrator
SPARA 32%
269,00 kr
SPARA 32%
Satisfyer Curvy 2+ Appstyrd Vit Lufttrycksvibrator Produktbild med app 1
Satisfyer Curvy 2+ Appstyrd Vit Lufttrycksvibrator Produktbild 2
Satisfyer Curvy 2+ Appstyrd Vit Lufttrycksvibrator Produktbild 3
Satisfyer Curvy 2+ Appstyrd Vit Lufttrycksvibrator Produktförpackning 90

Satisfyer Curvy 2+ Appstyrd Vit Lufttrycksvibrator

4.4 (2)
399,00 kr 269,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Satisfyer Curvy 2+ Lufttrycksvibrator kombinerar de välkända och älskade tryckvågorna från Satisfyers andra populära produkter, med smart och innovativ appstyrning.

Lufttrycksvibratorn har en läcker och stilren design med mjuka former och en exklusiv finish i matt silikon, som ser till att den blir ett vackert tillskott i nattduksbordet.

Men denna lufttrycksvibrator är så mycket mer än bara en dekorativ sexleksak. Men sina pulserande tryckvågor och vibrationer stimulerar den klitoris helt utan beröring och sänder vågor av njutning genom hela din kropp.

När du ansluter Curvy 2+ till Satisfyer Connect-appen, får du möjlighet att styra vibrationerna och tryckvågorna från din smartphone. I appen kan du designa dina egna vibrations- och lufttrycksmönster, samt koppla upp den till din mikrofon eller musik, så att du kan komma till rytmen av din favoritsång eller ljudet av din partners röst. Inte konstigt att denna smarta app har vunnit det prestigefyllda Twice Pick Award på CES 2020.

Curvy 2+ lever också upp till sitt namn. Den har nämligen en ergonomisk form som ser till att den ligger tryggt och bra i handen när du tillbringar långa nätter under täcket. Den är täckt av 100% medicinskt silikon. Och som grädde på moset är den dessutom vattentät och uppladdningsbar via en smarta, magnetiska laddare. Vad mer kan man önska sig?

Detaljer

MATERIAL: Silikon.
ALLERGENER: Utan ftalater och latex.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 14,7 cm
DIAMETER: 4,3 cm (som bredast).
INRE DIAMETER: 1,5 cm.
APPSTYRD: Ja (Satisfyer Connect).
ANALOG ANVÄNDNING:
- Pulseringar: 11 inställningar.
- Vibrationer: 10 nivåer.
STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (magnetisk USB-laddare ingår).
SPRÅK: Engelska, franska, tyska, spanska, italienska, portugisiska, ukrainska, ryska, japanska, förenklad kinesiska.

OBS: Bör inte användas på piercade kroppsdelar.

ARTIKELNUMMER: 24993.
Kundrecensioner
4.4
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Fantastiskt skön!

Detta är min första lufttrycksvibrator, fantastiskt skön med sug och vibrationer. Bra batteri som håller ca 60min konstant användning och laddas enkelt med magnetfästen. Den har gett mig många sköna stunder och är väl värt pengerna. Att kunna styra den med mobilen öppnar upp för många nya handsfree-stunder. Exempelvis solo-bondage ochspännande bil-åkning ;) I appen så kan man ställa in precis hur man vill ha det, antingen appens egna program, helt egna eller ta del av andra användares deladeuppspelningsprogram (vilket jag tycker är bästa funktionen). Läs mer

-
5 4 1
Super!

Jag tycker verkligen om den här "vibratorn" är en transkille så jag var nyfiken på air-suction teknologin men visste inte hur det skulle passa över min tdick efter bottom growth. Alla är ju olika men för mig passade den perfect! Tror aldrig jag behövt gå över typ hälften av styrkan för att komma, den har också en vibrationsfunktion men dem använder jag som komplement snarare än som säljpunkten. Också väldigt tyst i de lägre styrkorna men ökar fort sen. Också en av de få airsuction dehär som är kompatibel med appen! Vilket var en självklar säljpunkt för mig och med de nya uppdateringarna funkar den riktigt bra med min långdistans partner i ett annatland. Den är också billig, även inte på rea, men speciellt också då. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se