Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator produkt och app 1
 • Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator produktbild 2
 • Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator produktbild 3
 • Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator produktbild 4
 • Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator produkt i hand 50
 • Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator produkt i hand 51
 • Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator bild på förpackningen 100

Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Känner du dig lite extra lekfull? Har du dessutom lust att få oändligt många fantastiska klitorisorgasmer? Då är Satisfyer Curvy 3+ verkligen något för dig. Den gömmer nämligen på en hel värld av njutning, och den kan kopplas upp mot den prisbelönta appen Satisfyer Connect.

  Det är lätt att förälska dig i denna vackra lufttrycksvibrator. Dess utseende är feminint, med mjuka former och trendiga färger. Men den gömmer dessutom på den speciella och högt älskade pulseringsteknologin, som är känd för att kunna ge multipla klitorisorgasmer - även till kvinnor som aldrig har fått orgasm förr.

  Curvy 3+ ser till att vågor av njutning fortplantar sig genom din klitoris, trots att leksaken inte använder sig av direkt beröring. Det runda sughuvudet omsluter istället din klitoris och tar hand om den med både lufttrycksvågor och vibrationer. Genom att stimulera utan direktkontakt minskar den dessutom risken för avdomningar och känslolöshet i klitoris. Det innebär i sin tur att du kan få fler orgasmer i följd!

  Väljer du att använda Satisfyer Connect-appen kan du verkligen upptäcka alla de oändliga möjligheter till glädje och njutning som Satisfyer Curvy 3+ har att erbjuda. Här kan du nämligen skapa dina egna program, låta din partner ta kontrollen över leksaken från andra sidan jordklotet, koppla upp den mot musik eller externa ljud, bland annat! Vill du prova på att komma från ljudet av din partners röst eller din favoritlåt, eller vårda ditt långdistansförhållande, då är Curvy 3+ alltså något för dig.

  Denna kurviga lekkamrat ligger stabilt och bra i handen. Den har 11 pulseringsmönster och 10 vibrationsnivåer, och du växlar lätt mellan dem med hjälp av de välplacerade knapparna. Som en extra bonus är den dessutom både vattentät och uppladdningsbar, så du behöver aldrig känna dig begränsad när du vill leka på egen hand.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  VATTENTÄT: Ja.
  APPSTYRD: Ja (Satisfyer Connect).
  LÄNGD: 14,2 cm.
  BREDD: 4,8 cm (bredaste punkten).
  INRE DIAMETER PÅ SUGHUVUD: 1,4 cm.
  PULSERINGAR: 11 mönster.
  VIBRATIONER: 10 nivåer.
  STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (magnetisk USB-laddare ingår).
  LADDNINGSTID: 180 min.
  ANVÄNDNINGSTID: 60 min.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska, m.fl.

  OBS: Bör inte användas på piercade kroppsdelar eller om du har pacemaker.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nöjd! Tycker inte knapparna på produkten är intuitiva att styra med. Men lätt att synka med appen som ger fantastiska möjligheter att kontrollera, bygga program mm. Man vill inte sluta! Känns som en helt annan produkt än Satisfyer Pro.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  HELT SJUK mycket skönare grepp än satisfyer pro 2. kan vara lite komplicerad att förstå alla inställningar till en början (i appen) men kul att prova sig fram. även kul att partner kan koppla upp sig och styra. rekommenderar starkt till alla !! både partners och singlar
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Mycket nöjd! Är väldigt nöjd med produkten! Jag hade lite problem med att förstå mig på den första gången men när jag väl fattade grejen var den över min förväntan. Gillar att den har flera olika inställningar, då kan man testa sig fram vilket uppskattas!
  5 4 1

  Du recenserar: Satisfyer Curvy 3+ Lufttrycksvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.