Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE 1
 • Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE 2
 • Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE 3
 • Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE 4
 • Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE illustration 10
 • Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE 50
 • Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE 51
 • Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE 100

Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Älskar du tanken på extra kraftiga vibrationer och stilren design? Då kommer du älska Satisfyer Men Wand Penisvibrator också.

  Wanden har mjuka flexibla sidor gjorda av läckert silikon som sluter åt om ditt skaft, samt ett långt och smalt handtag som ger ett bra grepp.

  Den kraftiga motorn har 5 hastigheter och 10 mönster av stimulerande vibrationer. Det ger dig hela 50 olika kombinationer av intensitet och rytm, så att du kan variera efter dagens behov.

  De rumlande vibrationerna fortplantar sig genom penisen, oavsett om du för wanden fram och tilbaka eller koncentrerar stimulering på den känsliga strängen under ollonet, frenulum.

  Satisfyer Men Wand Penisvibrator är både uppladdningsbar och vattentät, så du kan njuta av många fräcka solostunder i badet.

  Den rekommenderas av porrlegenden Rocco Siffredi och har vunnit ett German Design Award 2020 i kategorin Excellent Product Design.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  TOTAL LÄNGD: 20,5 cm.
  INRE DIAMETER: 3,5 cm (flexibel).
  VIBRATIONER: 5 hastigheter och 10 mönster.
  BATTERI: Uppladdningsbart (magnetisk USB-kabel ingår).
  ANVÄNDNINGSTID: 60 min.
  LADDNINGSTID: 180 min.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska, m.fl.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  !!! Snygg box, känns som bra kvalitet vid första anblick och när man håller i den.

  Fick den i julklapp av frugan. WOW! Snacka om en helt ny känsla, det känns i hela kroppen och orgasmen är inte långt borta när glidet och rätt program är på plats.
  Rekommenderas starkt ♡
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  En ovanligt trevlig produkt! Detta var min andra onanileksak och det var en riktigt hit redan från första användningen. Jag rekommenderar starkt denna ifall man vill testa en ny typ av orgasm som inte kräver den typiska handtrallan. Min första hade dock problem med motorn efter några användningar men fick genast en ny då jag kontakta kundtjänst som var snabba på ärendet och mycket vänliga. Detta är en stor rekomendation till den som vill testa något nytt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Inte helt i min smak Denna vibrerar ej ute i kanterna så som exempelvis Satisfyer Endless Fun gör. Den vibrerar nästan lika mycket i handen som där man vill att vibrationerna verkligen skall hamna. Högljudd är den också jämfört med ovan nämnda artikel. På lite högre hastigheter låter den rejält.

  Annars verkar det vara en välgjord produkt men efter att ha provat "Endless Fun" (som jag tycker ger bättre precision och vibrationer där som skall vara) och läst recensionerna för denna så hade jag förväntat mig lite mer.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Fantastisk! Detta är min första penisvibrator och jag är väldigt nöjd. Jag var till en början lite skeptisk, men wow vad den överraskade mig.

  Till en början tänkte jag prata om vibrationerna som är väldigt bra. Jag har den oftast på lägsta inställningen då det skapar mycket djupare vibrationer som när man placerar vibratorn mot roten av penisen fortplantar sig. De får hela skaftet, pungkulorna och mellangården att vibrera, vilket skapar en väldigt skön känsla. Jag gillar också mur man själv kan kontrollera var man vill att den ska vibrera. Exempelvis om man stimulerar ollonet är det mer intensivt än om man stimulerar skaftet på penisen. Detta gör det lättare att ha kontroll över orgasmen. Den går dessutom att stimulera flera saker med, flärparna går att exempelvis stimulera pungkulorna eller mellangården med. MAn kan också använda den för att utforska andra erogena zoner. Vibrationerna är dessutom så pass kraftiga att även baksidan kan agera som ett magic wand och kan användas för att stimulera även en kvinna.

  Jag gillar att den har fyra olika hastigheter samt flera olika vibrationsprogram. Oftast använder jag dock ett konstant vibrationsprogram då det ger mig mer kontroll. Men ibland kan det vara spännande att låta den styra. Ett minus är dock att den lägsta vibrationsstyrkan fortfarande är ganska kraftig. Detta gör det svårt att ta det lite lugnt med denna leksak om man vill ha en lite längre stund.

  Det är dock en väldigt bra design som är lätt att hålla, kommer åt bra och som är otroligt lätt att rengöra.

  Jag kan varmt rekommendera denna till dig som är ute efter nya sensationer. Jag föredrar denna stort över lösvaginor då denna erbjuder så mycket mer flexibilitet och ger otroligt sköna orgasmer. Att dessutom en partner kan stimuleras av denna gör den extra rolig för båda att använda.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Rigtigt bra Är verkligen glad över mitt köp, så måste bara lägga in en recension. Använder den inte varje gång, men när jag gör det, så är det bara så härligt. Något helt annat än när det "bara" är med handen.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Bästa onaniprodukten Penisvibratorn från Satisfyer gör sitt jobb utan problem. Tydliga vibrationer och smart utformning gör den riktigt njutbar. Lätt att använda i olika vinklar vilket ger en varierad upplevelse. Jag är relativt "finlemmad" vilket inte är något problem för vibratorn. Det första exemplaret slutade fungera efter några få användningar (motorn lossnade från det som ger vibrationer), men då fick jag en ny från Sinful utan dröjsmål. Utmärkt kundservice och bra produkt.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  SKÖNT Det är min första sololeksak, och hade ärligt talat lite svårt att köpa den. Men helt seriöst! Den är så bra. Verkligen så mycket bättre än jag kunde hoppas på. KÖP KÖP KÖP.
  5 5 1

  Du recenserar: Satisfyer Men Wand Penisvibrator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *