Satisfyer Power Vibrerande Penisring

Klicka på en bild för att förstora den

 • Satisfyer Power Vibrerande Penisring 1
 • Satisfyer Power Vibrerande Penisring 2
 • Satisfyer Power Vibrerande Penisring 3

Satisfyer Power Vibrerande Penisring

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

  Produktbeskrivning

  Krydda upp sexlivet med denna supereffektiva Satisfyer Power Vibrerande Penisring.

  Penisringen har 10 sköna vibrationsinställningar, som inte bara stimulerar penisskaftet, utan även skämmer bort det sensitiva området runt klitoris. Och den kan användas i flera olika och fräcka ställningar.

  Den flexibla ringen passar perfekt runt penisroten, där den ser till att erektionen blir hårdare och varar längre. Ringen kan njutas tillsammans med en partner, eller under en het solostund.

  Ringen passar perfekt till våta lekar, eftersom den är vattentät. Dess inre diameter mäter 2,5 cm, och det flexibla silikonet säkrar en bra passform till i princip alla storlekar.

  Satisfyer Power Vibrerande Penisring är en av vinnarna vid German Design Awards 2020, där de fick pris i kategorin Excellent Product Design. Den har också vunnit en Good Design Award år 2019. Det ingår en magnetisk USB-kabel för uppladdning.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  INRE DIAMETER: 2,5 cm (töjbar).
  VIBRATIONER: 10 inställningar.
  BATTERI: Uppladdningsbar (magnetisk USB-kabel ingår).
  LADDNINGSTID: 60 min.
  ANVÄNDNINGSTID: 40 min.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska, franska, spanska, m.fl.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Komfort och passform
  Alldeles för tajt. Min snopp svullnade upp nått så rejält så jag fick slita av den för att inte få beståeende men. Har man en liten snopp så är den säkert bra. För mig så var den alldeles för liten så den gick av när jag slet av den.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Komfort och passform
  Penisring En bra produkt till sexlivet, en fördel är att ta på den innan man får stånd, för det var inte så lätt att ta på den när man väl är hård. Annars funkar den hur bra som helst.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Komfort och passform
  Oändlig stimulans som aldrig sviker! Detta är den bästa penisringen jag testat! Fäster den kring ollonet för en extremt skön session. Köpte till och med en extra som jag fäster runt pungen, kombinationen är de bästa vibrationerna jag känt och blir ännu skönare med vattenbaserad olja!

  De olika vibrationsmönsterna är härliga och behagligt starka, jag har fastnat för en särskild vibration jag använder varje gång. Ringen är ganska så stretchig och går att töja något för att trä över pung och penis. Vid full uppladdning räcker batteriet i ca. 30 minuter, tar ca. 1 timme att ladda via USB.

  Det enda negativa jag kan tänka mig är att effekttiden skulle vara ännu längre för längre sessioner, men detta är nog något framtida ringar/batterier får erbjuda! En önskan är också att vibrationerna varit ännu starkare så hade man inte behövt anstränga sig alls för att komma i mål.

  Denna outtröttliga vibrator ger dig "onanihjälp" som gör det lättare, skönare och snabbare att komma! Rekommenderas om du vill ha en pålitlig vibrerande ring som du enkelt kan ladda och aldrig bli missnöjd med! Slipper alla batterier som bara kostar och slösar!
  5 5 1

  Du recenserar: Satisfyer Power Vibrerande Penisring

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.