Scandal Hog Tie Kit

Klicka på en bild för att förstora den

 • Scandal Hog Tie Kit
 • Scandal Hog Tie Kit

Scandal Hog Tie Kit

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Scandal Hog Tie Kit är ett vackert och sofistikerat set för par som vill utforska varandra genom bindlekar där bäraren är undergiven till sin partners vilja. Använd till exempel kitet för dominans- och disciplinering där den dominanta bestämmer om bäraren ska skämmas bort med kärleksfulla beröringar eller straffas med retande smisk.

  Detta hog tie kit är en del av California Exotics’ Scandal serie som är kännetecknad med det vackra, mönstrade tyget och det stora fokuset på detaljer. Hog tie kitet består av fyra mjuka manschetter som stängs med velcro och som kan justeras för att passa handleder och fotleder av alla storlekar. Hog tie kitets manschetter sätts fast i en centerdel med karbinhakar och ni kan därför både njuta av hela setet och använda manschetterna var för sig. Prova till exempel att fixera händerna med hog tie kitets handledsmanschetter, medan fotledsmanschetterna har bundits fast till sängen med stroppar.

  Mått: Manschetterna i Scandal Hog Tie Kit är 5 cm breda och 9 mm tjocka och eftersom de är fodrade på insidan är de alltid behagliga att använda.

  Detaljer

  MATERIAL: Polyester, velcro och metall.
  NICKELFRI: Ja
  BREDD MANSCHETTER: 5 cm.
  OMKRETS MANSCHETTER: Justerbar, passar alla storlekar. 
  AVSTÅND MELLAN MANSCHETTERNA: 30 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Scandal Hog Tie Kit

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: