Screaming O O Man Craze Dubbel Vibratorring

Klicka på en bild för att förstora den

 • Screaming O O Man Craze Dubbel Vibratorring
 • Screaming O O Man Craze Dubbel Vibratorring

Screaming O O Man Craze Dubbel Vibratorring

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  O Man Craze ä ren läcker penisring med vibrator för dig som vill ha en extra retande upplevelse vid onani eller samlag. Med O Man Craze får du nämligen både en vanlig penisring som kan kontrollera erektionen och göra att erektionen håller längre samt en ring som bäras under pungkulorna. Ringarna har två kraftfulla bulletvibratorer som effektivt stimulerar de känsliga områden vid penisstaven och under pungkulorna för mer intensiv njutning.

  O Man Craze ger dig retande vibrationer som kan njutas av överallt. Vibratorerna är nämligen vattentäta och kan därför lätt klara att användas i duschen. Ringarna är tillverkade av ett mycket flexibelt material och passar därför de flesta män.

  Screaming O O Man Craze är vattentät och tillverkad av SEBS silikon som är 100 % ftalat- och latexfri. Obs! Vibratorerna använder 6 st. AG13-batteriersom ingår.

  Detaljer

  MATERIAL: SEBS silikongel.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja
  DIAMETER, PENISRING: Invändig diameter på 2,3 cm, utvändig diameter på 4 cm. Obs! Ringarna är mycket flexibla och passar till de flesta män.
  DIAMETER, RING FÖR PUNGKULOR: Invändig diameter på 2,4 cm, utvändig diameter på 3,8 cm.  Obs! Kan sträckas så den passar för de flesta män
  VATTENTÄT: Ja
  BATTERITYP: AG13 (ingår)
  VIBRATIONSNIVÅ: 1 kraftfull.
  LJUDNIVÅ: Tystgående.
  INTERFACE: 1 knapp.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Screaming O O Man Craze Dubbel Vibratorring

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.