Vaginal och Anal Rotator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Vaginal och Anal Rotator 1

Vaginal och Anal Rotator

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vaginal og Anal Rotator passar för dig som vill ha maximal bortskämning!

  Denna dildovibratorn har ett roterande huvud som kan stimulera din G-punkt. Huvudet kan rotera i båda riktiningar med tre olika, kraftfulla hastigheter så att du kan få precis den stimulering du behöver.

  I staven på denna Vaginal och Anal Rotator sitter det fem rader metallpärlor som också kan rotera i båda riktningar med tre hastigheter så att din slida får massage på ett skönt och underbart sätt.

  Som ett extra plus får du med Vaginal och Anal Rotator också hela sju möjligheter för intensiv analstimulation. Du kan välja mellan tre fasta vibrationslägen, en ökandes hastighet som verkligen kan ge dig njutning. Analstimulatorns blir större ju längre den föras upp och den kan därför också användas för träning av den anala muskulaturen.

  Tycker du om extra våta lekar kan du till och med ta med dig Vaginal och Anal Rotator med i duschen. Den är nämligen 100 % vattentät vilket också gör den lättare att rengöra.

  Vi rekommenderar att du använder ett bra, vattenbaserat glidmedel tillsammans med Vaginal och Anal Rotator . Välj till exempel Aquaglide Anal som både kan användas vaginalt och analt. Kom ihåg att rengöra din sexleksak grundligt efter användning för att du får en bra hygien. 

  Obs!Vaginal och Anal Rotator använder 3 st. AAA-batterier som säljs separat.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  LÄNGD: Totallängd: Ca. 21 cm. Dildon kan föras upp 11 cm medan analstimulatorn kan föras upp ca. 10 cm.
  OMKRETS: Dildon har en omkrets på 10,5 cm medan analstimulatorn har en omkrets på 4,3-8,2 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska m.fl.
  BATTERIER: 3 st. AAA-batterier (ingår ej)

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Obeskrivligt skönt Detta är första gången jag någonsin har beställt från denna hemsidan. Jag är så otroligt nöjd och har verkligen hittat min nya bästa vän. Jag är en tjej som har det väldigt svårt att komma, men med denna fantastiska dildon är detta problemet nu löst. Jag har testat olika dildos innan med en anal stav men ingen har fått mig att njuta som denna. Vibrationer är spektakulära och tar mig till en annan planet. Något som min pojkvän ej har lyckats med... Är så nöjd med min produkt och nu kommer jag aldrig handla från en annan hemsida igen. Tackar så mycket för ert arbete och den snabba leveransen!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Nybörjarstav Det här är helt klart en stav för nybörjare! Jag gillar att staven är relativt mjuk och följer med bra! Vibrationerna är mycket bra men tyvärr upplever jag att den anala staven är alldeles för mjuk! Den ger inte stimulansen som jag hade önskat! Men hade den vart lite hårdare så hade den absolut fått fullt betyg!!!! Har dock redan fått några orgasmer med den!
  5 3 1

  Du recenserar: Vaginal och Anal Rotator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.