Vaginal och Anal Rotator
Vaginal och Anal Rotator
SPARA 25%
299,00 kr
SPARA 25%
Vaginal och Anal Rotator  1

Vaginal och Anal Rotator

4.0 (2)
399,00 kr 299,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Vaginal og Anal Rotator passar för dig som vill ha maximal bortskämning!

Denna dildovibratorn har ett roterande huvud som kan stimulera din G-punkt. Huvudet kan rotera i båda riktiningar med tre olika, kraftfulla hastigheter så att du kan få precis den stimulering du behöver.

I staven på denna Vaginal och Anal Rotator sitter det fem rader metallpärlor som också kan rotera i båda riktningar med tre hastigheter så att din slida får massage på ett skönt och underbart sätt.

Som ett extra plus får du med Vaginal och Anal Rotator också hela sju möjligheter för intensiv analstimulation. Du kan välja mellan tre fasta vibrationslägen, en ökandes hastighet som verkligen kan ge dig njutning. Analstimulatorns blir större ju längre den föras upp och den kan därför också användas för träning av den anala muskulaturen.

Tycker du om extra våta lekar kan du till och med ta med dig Vaginal och Anal Rotator med i duschen. Den är nämligen 100 % vattentät vilket också gör den lättare att rengöra.

Vi rekommenderar att du använder ett bra, vattenbaserat glidmedel tillsammans med Vaginal och Anal Rotator . Välj till exempel Aquaglide Anal som både kan användas vaginalt och analt. Kom ihåg att rengöra din sexleksak grundligt efter användning för att du får en bra hygien. 

Obs!Vaginal och Anal Rotator använder 3 st. AAA-batterier som säljs separat.

Detaljer

MATERIAL: Silikon.
LÄNGD: Totallängd: Ca. 21 cm. Dildon kan föras upp 11 cm medan analstimulatorn kan föras upp ca. 10 cm.
OMKRETS: Dildon har en omkrets på 10,5 cm medan analstimulatorn har en omkrets på 4,3-8,2 cm.
VATTENTÄT: Ja.
BRUKSANVISNING: Tyska, engelska m.fl.
BATTERIER: 3 st. AAA-batterier (ingår ej)

ARTIKELNUMMER: 13474.
Kundrecensioner
4.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Obeskrivligt skönt

Detta är första gången jag någonsin har beställt från denna hemsidan. Jag är så otroligt nöjd och har verkligen hittat min nya bästa vän. Jag är en tjej som har det väldigt svårt att komma, men med denna fantastiska dildon är detta problemet nu löst. Jag har testat olika dildos innan med en anal stav men ingen har fått mig attnjuta som denna. Vibrationer är spektakulära och tar mig till en annan planet. Något som min pojkvän ej har lyckats med... Är så nöjd med min produkt och nu kommer jagaldrig handla från en annan hemsida igen. Tackar så mycket för ert arbete och den snabba leveransen! Läs mer

-
5 5 1
Nybörjarstav

Det här är helt klart en stav för nybörjare! Jag gillar att staven är relativt mjuk och följer med bra! Vibrationerna är mycket bra men tyvärr upplever jag att den anala staven är alldeles för mjuk! Den ger inte stimulansen som jag hade önskat! Men hade den vart lite hårdare så hade den absolut fått fullt betyg!!!! Har dock redanfått några orgasmer med den! Läs mer

-
5 3 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se