Sex In The Shower Handbojor Med Sugkopp

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sex In The Shower Sugekop Håndjern
 • Sex In The Shower Sugekop Håndjern
 • Sex In The Shower Sugekop Håndjern
 • Sex In The Shower Sugekop Håndjern

Sex In The Shower Handbojor Med Sugkopp

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Dessa Sex in the Shower Handbojor med Sugkopp är perfekta till två saker: att ta med bondagelekarna till duschen för säkert och halksäkert sex! Setet består av 2 sugkoppar med neopren manschetter som du låser med kardborrband.

  Sugkopparna kan sitta fast på alla släta ytor och du kan själv välja i vilken höjd och position de ska placeras. Manschetterna är justerbara och passar till de flesta.

  Detaljer

  MATERIAL: Neopren och  kardborrband.
  VATTENTÄT: Ja.
  JUSTERBARA: Ja.
  MÅTT: 27 x 4,2 cm. Totallängd: 39 cm. Omkrets: Upp till 37,5 cm. 

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  En perfekt bondage i duschen Den här är en superbra och fungerande bondage produkt. Det bästa som någonsin har uppfunnits. Jag och min partner har haft många mysiga stunder med dessa när vi är ute och reser. Man kan kittla personen som är fast ordentligt utan att personen kommer loss, och det bästa är ju att den är vattentät så då blir det bättre effekt när personen är fastspänd i dessa bojor och man kan använda duschslangens hårda strålar mot personens mest känsligaste ställen ;)

  Rekommenderar STARKT!!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Rolighetsfaktor
  Hett! Funkar fantastiskt bra och orkar med en ganska stor viktpåfrestning innan de lossnar. Sätt fast dem på en stadig yta och ha kul!
  5 5 1

  Du recenserar: Sex In The Shower Handbojor Med Sugkopp

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.