Sex & Mischief Sweet Punishment Kit

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sex & Mischief Sweet Punishment Kit
 • Sex & Mischief Sweet Punishment Kit
 • Sex & Mischief Sweet Punishment Kit
 • Sex & Mischief Sweet Punishment Kit

Sex & Mischief Sweet Punishment Kit

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Sex & Mischief Sweet Punishment Kit är perfekt till er, som gärna vill experimentera med bondage och SM. Med settet får ni nämligen både ett par handbojor, som kan användas till fixering, en läder paddle, som ger en god smäck, en blindfold och ett kontrakt.

  Kontrakten kan användas till att fastlägga spelreglerna för er lek, innan ni går igång, så att ni kan njuta av varandra bäst möjligt. Blindfolden hjälper till med att väcka sinnerna till liv, så att det riktigt kan märkas när man får en smäck med paddlen. Tillsammans med handbojorna, kan det ge er en riktigt bra start på en fräck och stimulerande dominanslek. 

  handbojorna är justerbara och passar alla handled med en omkrets på upp till 18 cm. Nycklar till handjärnen medföljer, men de kan även låsas upp genom att trycka på en liten knapp utan nycklarna.

  Sex & Mischief Sweet Punishment Kit är en del af Sex&Mischiefs S&M kollektion, som är tillverkat speciellt till er, som vill prova på bondage och SM för första gången.

  Detaljer

  MATERIAL: Konstläder (vinyl), polyester-päls, metall och papper (kontraktet).
  JUSTERBAR: Ja, handbojorna är justerbara.
  OMKRETTS, HANDBOJA: Upp till18 cm.
  PRODUCERAT: USA.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Sex & Mischief Sweet Punishment Kit

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.