Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 3,9 cm

Klicka på en bild för att förstora den

Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 3,9 cm

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Är du på jakt efter något litet extra till en olydig man? Då kan du tynga ner hans testiklar lite med en Magnetic Ball Stretcher från Sextreme Steel-serien.

  Den kraftiga kvalitetsringen i lent, polerat stål sätts fast runt hans pung så att han får en intensiv känsla av uttöjning och tyngd. Den magnetiska låsningen är kraftig och ser till att ringen sitter där den ska, även vid häftig lek.

  Det är speciellt när han närmar sig kliamx som Ball Stretchern kommer till sin rätt. Tyngden saktar ner pungens naturliga sammandragning vilket får kroppen att öka intensiteten vilket ger honom en ännu kraftigare utlösning.

  Ball Stretcher väger 220g och kan öppnas och låsas genom att en del av ringen tas av och på med magnetlåsning. Den invändiga diametern är 3,9 cm.

  Detaljer

  MATERIAL: Rostfritt stål.
  BREDD: 1,5 cm.
  JUSTERBAR: Nej. Men kan öppnas och låsas med magnetlåsning.
  INVÄNDIG DIAMETER: 3,9 cm.
  VIKT: 220g.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, tysk, dansk m fl.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Sextreme Steel Magnetic Ball Stretcher 3,9 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.