Shots Toys Easy Rider Deluxe Anal
Shots Toys Easy Rider Deluxe Anal
139,00 kr
Köp Shots Toys Easy Rider Deluxe Anal online här. Alltid stort urval av realistiska onaniprodukter. Den diskreta Easy Rider Deluxe Anal levereras diskret.
Köp Shots Toys Easy Rider Deluxe Anal online här. Alltid stort urval av realistiska onaniprodukter. Den diskreta Easy Rider Deluxe Anal levereras diskret.

Shots Toys Easy Rider Deluxe Anal

4.2 (2)
139,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Easy Rider Deluxe Anal från Shots Toys är en inbjudande onaniprodukt för män som föredrar diskreta sexleksaker. Easy Rider Deluxe har en neutral förpackning utan bilder så att du lätt kan ta med dig den på semester eller liknande utan att den väcker uppmärksamhet.

Invändigt har Easy Rider Deluxe Anal en mjuk och räfflad struktur som ger dig en naturlig känsla när du onanerar med den. Längst upp på Easy Rider finns det ett hål där du själv kan kontrollera vakuumet och på så sätt vilken sugande effekt du vill ha.

Easy Rider Deluxe Anal kan användas fler gånger men det är viktigt att du tvättar och torkar den grundligt efter användning och att du smörjer på extra glidmedel.

Så här använder du Shots Toys Easy Rider Deluxe Anal:
Ta bort klistermärket längst upp på Easy Rider samt plasten i botten och skruva av locket. Häll i glidmedel hålet och den är klar att användas.

Detaljer

MATERIAL: Medicinskt silikon
FTALATFRI: Ja.
LÄNGD: 16,5 cm.
DIAMETER: 6,2 cm.
VIKT: 188 g.
INGÅR: Ett litet prov med vattenbaserat glidmedel.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 14004.
Kundrecensioner
4.2
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Härlig!!!

En mycket prisvärd leksak. Riktigt trång. Lite för kort för att få in hela lemmen. Men jäklar vilken skön orgasm jag fick. Enkel att rengöra. Liten och smidig.

-
5 5 1
Rekommenderas

Shots Toys Easy Rider Deluxe Anal har en skön sugande känsla som omfamnar hela penisen, man kan enkel kan justera hur mycket sugande effektman villa ha via lufthålet som sitter högst upp, glöm bara inte glidmedel, Är lite svart att komma in i början men när man väl kommer in är det bara att njuta. Rengöringen tar lite tid pga. av desmå hål, ta bara ta ut innehållet och skölj den under kranen noggrant och inte med för mycket tryck, låt den torka. Lägg den tillbaka i sin stoppning (passar bara påett sätt) och är klar att använda nästa gång Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se