Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox 1
 • Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox 2
 • Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox 50
 • Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox 100

Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

599,00 kr

539,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer ni om fyra heta veckor med erotik och njutning, eller behöver sexlivet kanske få sig en frisk fläkt? Med Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox får ni både överraskningar och massor av njutning. När de fyra veckorna har gått kommer ni se på varandra med nya ögon, för att inte tala om med förnyad lust och fantasi.

  Den eleganta boxen innehåller fyra olika högkvalitativa produkter, som alla bjuder in er för att experimentera tillsammans och utforska varandra på helt nya sätt. Produkterna är tillsammans värda hela 1200 kr.

  Boxen är den perfekta gåvan till Alla hjärtans dag, års- eller bröllopsdagen, helgutflykten eller helt enkelt bara för att ni vill piffa till ert sex- och samliv lite extra.

  I boxen hittar ni allt som behövs fär att ni ska kunna utforska varandra på nya sätt, men också upptäcka nya världar av njutning tillsammans. Alla produkterna kommer ge era gemensamma stunder helt nya dimensioner och spännande uppleveler, och ni väljer själva hur ni vill kombinera dem.

  Ni kan till exempel experimentera med lätt bondage genom att testa de fräcka handledsmanschetterna. De kan med fördel användas tillsammans med den kraftiga Magic Wand som också finns i lådan. Det ger en utforskande och sensuell massage som blir ett perfekt förspel. Men ni ska inte behöva sluta efter förspelet! Boxen gömmer nämligen på nya, orgasmframkallande bekantskaper också. Med hjälp av den vibrerande penisringen kan ni uppnå den ultimata delade sexupplevelsen - den gemensamma orgasmen.

  Det är helt upp till er om ni vill vara tålmodiga och bara öppna en lucka i veckan, eller om ni ska slita upp allt på en gång redan första kvällen. Oavsett vilken strategi ni väljer, kommer ni garanterat öka närheten till varandra och uppleva många sköna orgasmer tillsammans.

  Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox innehåller manualer till produkterna, och dessa kan läsas på svenska, engelska, danska, norska och finska.

  Vi rekommenderar att ni köper till vattenbaserat glidmedel, så blir upplevelsen ännu bättre.

  Detaljer

  INNEHÅLL: 1 x Vibrerande Penisring, 1 x Handledsmanschetter, 1 x Magic Wand, 1 x Dildovibrator.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  NICKELFRI: Ja.
  MÅTT: 22,5 cm x 22 cm x 4 cm.
  SPRÅK I MANUALERNA: Svenska, danska, norska, engelska och finska.

  OBS: Vi rekommenderar att du köper till vattenbaserat glidmedel för en extra skön upplevelse.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  En nöjd fru gör en man gladast Dessa produkter var en mycket positiv överraskning, frun blev mer än nöjd under testet.
  De olika nivåerna på vibrationer i dem gav väldigt varierande reaktioner, men tror ej jag sett henne njuta så mycket.
  Det satte verkligen fart på intresset för att testa nästa och manschetterna gav en extra krydda ihop med ögonbindel.
  Tack för denna perfekta gåva till frun.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  OBS: Det vankas spoilers! Jag köpte den här boxen som en överraskning till min flickvän, och hon tog lyckligtvis emot idén med ett öppet sinne.

  Vårt första intryck var mycket positivt, framför allt eftersom förpackningen är supersnygg och verkligen kittlar ens fantasi och förväntningar. Vi har öppnat luckorna en vecka åt gången och efterföljande haft många sköna timmar tillsammans i sängen.

  Och nu vankas det spolets, så sluta läsa om du vill bli överraskad av innehållet :) 

  Vi har haft glädje av alla fyra sakerna i boxen, men det är framför allt den minsta vibratorn och den vibrerande penisringen som har fått många poäng. Det är helt klart de två grejerna vi har fått flest orgasmer med - båda två! Materialen håller fin kvalitet och känns läckra mot huden, och vibrationerna är verkligen effektiva. Manschetterna passar bra till förspel och om man gillar lite fräckare lekar. Den sista vibratorn är också skön, men min flickvän föredrar utvändiga vibrationer. Vi har dock använt den utan att starta vibrationerna och det var helt klart en succé det också. 

  Allt som allt en trevlig upplevelse som varmt rekommenderas. Fem stjärnor från mig (och från min glada flickvän)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Läckra överraskningar i snygg förpackning Jag fick 4 weeks of pleasure av min partner och det var den bästa presenten jag fått på länge. Den satte fart på sexlivet och jag har fått prova några saker jag annars inte trodde att jag skulle ha testat. Kan helt klart rekommendera den om man gillar sexleksaker.
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful 4 Weeks of Pleasure Parbox

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.