Sinful Ben Wa Ball Single

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful Ben Wa Ball Single
 • Sinful Ben Wa Ball Single
 • Sinful Ben Wa Ball Single
 • Sinful Ben Wa Ball Single

Sinful Ben Wa Ball Single

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Är du ny inom träning av bäckenbotten? Då är Sinful Ben Wa Ball Single det perfekta val för dig. Jämfört med traditionella knipkulor så får du en enkel kula istället för två. Det gör Sinful Ben Wa Ball Single till ett perfekt val för nybörjare.

  Sinful Ben Wa Ball Single är lite tyngre än andra knipkulor och är därför perfekt till dig som vill stimulera dina muskler med lite extra vikt.

  Påför lite glidmedel på själva kulan och för in den i slidan. När kulan är på plats så kan du börja knipa runt den. Du kan göra denna övning liggande,stående eller gående. När du är färdig med din träning så ska du rengöra kulan med rengöringsspray till sexleksaker.

  Visste du att träning av bäckenbotten ökar känseln i slidan så att du känner mer under sex? Träningsformen ökar oftast sexlusten och minskar risken för urinläckage. Gynekologer,barnmorskor, sexologer och sexualvägledare rekommenderar kvinnor att regelbundet träna sin bäckenbotten.

  Detaljer

  MATERIAL: Metal överdaraget med silikon.  
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  DIAMETER: 3 cm.
  LÄNGD, TOTAL: 
  LÄNGD, SNÖRE: 11,5 cm.
  VIKT: 37 g
  VATTENTÄT: Ja.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Sinful Ben Wa Ball Single

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.