Sinful Elegant Glas Analplug Medium
Sinful Elegant Glas Analplug Medium
249,00 kr
Sinful Elegant Glas Analplug Medium 1
Sinful Elegant Glas Analplug Medium 2
Sinful Elegant Glas Analplug Medium 3
Sinful Elegant Glas Analplug Medium 4
Sinful Elegant Glas Analplug Medium 90

Sinful Elegant Glas Analplug Medium

4.6 (8)
249,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Är du redo att ta nästa steget inom anal stimulering, då är Sinful Elegant Glas Analplug Medium ett bra val.

Analpluggen är tillverkad i glas och den efterlämnar en läcker känsla av att ha fyllts ut helt. Använd den som en del i ett hett förspel eller under själva akten för att uppnå ett intensivare klimax.

Glaspluggen har en böjd design och en len översida som känns läcker i och runt anus. Den kan kylas och värmas upp för en extra känslig upplevelse som uppstår med temperaturerna.

Pluggen är lätt att föra in. Den har en diameter på 4 cm och en längd på 13,3 cm, varav 11 cm kan föras in. Analpluggen har en stopper som försäkrar en trygg upplevelse.

Alla Sinfuls leksaker i glas är handgjorda, så måtten och formen kan variera något mellan exemplaren. Med andra ord är varje sexleksak helt unik och ingen annan har ett exemplar som är exakt likadant.

Detaljer

MATERIAL: Borosilikatglas.
LÄNGD: 13,3 cm (kan föras in 11 cm).
DIAMETER: 4 cm (bredaste stället).
VIKT: Ca. 284 g.
REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Alla sorter.
SPRÅK: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 15017.
Kundrecensioner
4.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (8)
Sexig

Bra form på plug, enkel att använda då den är formad så den glider in smidigt! Enda negativa är att den blir lite för hal med glidmedel så den gärna åker ut..

-
5 4 1
Mycket bra

Gillar den skarpt ☺️

-
5 NAN 1
Härlig fyllig

Denna plugg är fantastisk. Den är skönt fyllig och fyller ut dig bra, och slår även lite i prostatan. Den är lite tung, men för mig ger det bara njutning.

-
5 5 1
Massiv, smidig, tung, lite klumpig, men värt pengarna

Naturligtvis böjer en buttplug av glas till och med en millimeter, och det hjälper till att tända dig lite med känslan av något hårt och stelt i den här storleken. Å andra sidan glider glas enormt lätt, så med lite glidmedel glider den snabbt upp trots diametern — och har man en partner att leda striden känns det smidigt ochdjävulskt. Som de andra skriver gör storleken den tung. För det första känns det väldigt härligt i och för sig. Nackdelen är dock att den kan glida ut igen på grundav vikten om gravitationen vill. De två våningarna kan inte alltid hålla tillbaka det, vilket gör det lite klumpigt. Den har dock en supercool design och den är värdalla pengarna! P.S. När kommer den i stor storlek? ;) Läs mer

-
5 4 1
Härlig upplevelse

Vi köpte den här för hemmabruk för att göra vanlig analsex lite styggare. Vi är mycket nöjda med upplevelsen. Som med denna genomskinliga glasplugg, som var lite skrämmande i början. Dessutom tänkte jag att man känner av produkten mer eftersom den är lite tyngre att ha i under sex. Vi rekommenderar detta till alla nyfikna par. Läs mer

-
5 5 1
Större än väntat

Men funkade, blev spännande!

-
5 5 1
Snygg och skön

Min kille älskar det. Det är sjukt nice med glas. Märkligt att det kan känna så mycket av glaset.

-
5 5 1
Pluggen fastnar inte!

Jag älskar känslan av en glas-plugg i rumpan, men pluggen fastnar inte, utan den glider bara ut hela tiden. Hade pluggen inte varit så tjock i botten så hade ringmuskeln kunnat nypa åt lite bättre, och då hade den suttit fast lite bättre. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se