Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
 • Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
 • Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
 • Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
 • Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small

Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vill du njuta av intensiv analstimulering och sköna vibrationer? Då är Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg i storlek Small ett bra val.

  Pluggen har ett silkeslent yttre och en ergonomisk design som ser till att vibratorn stöter emot precis där det känns som allra bäst. De 7 effektiva vibrationerna styrs enkelt via fjärrkontrollen.

  Vibratorn kan både användas själv och tillsammans med en partner där du överlåter kontrollen - och din njutning - i hans eller hennes händer. Den rundade spetsen gör den enkel att föra in medan foten ger dig en trygg upplevelse och ser till att pluggen sitter där den ska under tiden.

  Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small har ett mjukt silikonyttre. Den drivs med 3 x AAA-batteri (ingår ej).

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och ABS.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 13 cm (7,5 cm kan föras in).
  DIAMETER: 3 cm (som bredast).
  SLADD, LÄNGD: 76 cm.
  VIBRATIONER: 7 vibrationsprogram.
  BATTERITYP: 3 x AAA (ingår ej).

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Mycket bättre än förväntat Om jag själv skulle köpt en fjärrstyrd plugg, då hade jag nog valt en annan, men eftersom jag fick denna i present har jag trots allt gett den ett par försök och min bedömning är följande:

  Material och kvalitet: Till det priset är materialet överraskande läckert. Själva pluggen är fast, men har en sammetslen yta som blir enormt läcker med glidmedel på. Fjärrkontrollen verkar inte särskilt hårdför, men den har inte svikit ännu.
  Vibrationer: De 7 inställningarna är tillfredsställande utan att vara våldsamma, och de är lätta att justera på fjärrkontrollen.
  Ljudnivå: En del av ljudet avtar när pluggen först upp, men eftersom jag inte ska använda den utanför hemmets 4 väggar så besväras jag inte mycket av ljudet.
  Användarvänlig: Jag hade väntat mig att den sladdanslutna fjärrkontrollen skulle utgöra ett stort irritationsmoment, men det fungerar utmärkt. Sladden har en bra längd och sitter ordentligt fast i såväl vibratorn som fjärrkontrollen, så man tappar inte kontakten längs vägen. Dessvärre har jag svårt att hålla pluggen på plats baktill, om jag inte stöttar den med handen. Jag har försökt med flera vinklar, men har än så länge inte upplevt 100% succé.
  Orgasmgaranti: Formen, fastheten och vibrationerna har bidragit till några härliga orgasmer, och jag upplever framför allt en ökad känslighet när jag använder en dildo samtidigt.

  Min värdering överlag är alltså att pluggen har gjort mig positivt överraskad, men jag skulle önska att den satt bättre på egen hand.
  5 4 1

  Du recenserar: Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *