Sommarrea: Spara upp till 60% - Köp nu

Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
SPARA 39%
199,00 kr
SPARA 39%
Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small
Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small

Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small

3.9 (1)
329,00 kr 199,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Vill du njuta av intensiv analstimulering och sköna vibrationer? Då är Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg i storlek Small ett bra val.

Pluggen har ett silkeslent yttre och en ergonomisk design som ser till att vibratorn stöter emot precis där det känns som allra bäst. De 7 effektiva vibrationerna styrs enkelt via fjärrkontrollen.

Vibratorn kan både användas själv och tillsammans med en partner där du överlåter kontrollen - och din njutning - i hans eller hennes händer. Den rundade spetsen gör den enkel att föra in medan foten ger dig en trygg upplevelse och ser till att pluggen sitter där den ska under tiden.

Sinful Fjärrstyrd Vibrerande Analplugg Small har ett mjukt silikonyttre. Den drivs med 3 x AAA-batteri (ingår ej).

Detaljer

MATERIAL: Silikon och ABS.
FTALATFRI: Ja.
LÄNGD: 13 cm (7,5 cm kan föras in).
DIAMETER: 3 cm (som bredast).
SLADD, LÄNGD: 76 cm.
VIBRATIONER: 7 vibrationsprogram.
BATTERITYP: 3 x AAA (ingår ej).

Kundrecensioner
3.8
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Mycket bättre än förväntat

Om jag själv skulle köpt en fjärrstyrd plugg, då hade jag nog valt en annan, men eftersom jag fick denna i present har jag trots allt gett den ett par försök och min bedömning är följande: Material och kvalitet: Till det priset är materialet överraskande läckert. Själva pluggen är fast, men har en sammetslen yta som blir enormtläcker med glidmedel på. Fjärrkontrollen verkar inte särskilt hårdför, men den har inte svikit ännu. Vibrationer: De 7 inställningarna är tillfredsställande utan attvara våldsamma, och de är lätta att justera på fjärrkontrollen. Ljudnivå: En del av ljudet avtar när pluggen först upp, men eftersom jag inte ska använda den utanförhemmets 4 väggar så besväras jag inte mycket av ljudet. Användarvänlig: Jag hade väntat mig att den sladdanslutna fjärrkontrollen skulle utgöra ett stortirritationsmoment, men det fungerar utmärkt. Sladden har en bra längd och sitter ordentligt fast i såväl vibratorn som fjärrkontrollen, så man tappar inte kontaktenlängs vägen. Dessvärre har jag svårt att hålla pluggen på plats baktill, om jag inte stöttar den med handen. Jag har försökt med flera vinklar, men har än så längeinte upplevt 100% succé. Orgasmgaranti: Formen, fastheten och vibrationerna har bidragit till några härliga orgasmer, och jag upplever framför allt en ökad känslighetnär jag använder en dildo samtidigt. Min värdering överlag är alltså att pluggen har gjort mig positivt överraskad, men jag skulle önska att den satt bättre på egenhand. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se