Sinful Flexible Tip Anal Douche

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful Flexible Tip Anal Douche
 • Sinful Flexible Tip Anal Douche Liggende
 • Sinful Flexible Tip Anal Douche Åben
 • Sinful Flexible Tip Anal Douche Hånd
 • Sinful Flexible Tip Anal Douche Fleksibel
 • Sinful Flexible Tip Anal Douche Æske

Sinful Flexible Tip Anal Douche

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

129,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du skapa de bästa förutsättningarna för analsex eller anal stimulering så kan du nu njuta fullt ut med Sinful Flexible Tip Anal Douche.

  Den rengör därbak så att du slipper obehagliga överraskningar. Douchen har ett flexibelt sköljrör som gör den extra behaglig att föra in.

  Douchen är enkel och hygienisk att använda. Fyll bara pumpen med rumstempererat vatten och applicera lite glidmedel på röret. För försiktigt in röret i anus och spruta långsamt upp vatten. Låt sedan vattnet rinna ut i toaletten. Upprepa tills vattnet som rinner ut ser rent ut.

  Sinful Flexible Tip Anal Douche är framställd i ftalatfritt PVC. Den kan innehålla 175 ml och har en extra bred öppning för enkel rengöring. Sköljröret är avtagbart.

  Detaljer

  MATERIAL: PVC.
  FTALATFRI: Ja.
  INNEHÅLLER: 175 ml.
  RENGÖRING: Kan sköljas men ej lämnas i kokande vatten då sköljröret kan missformas.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Snäll mot rumpan En behaglig och mjuk anal douche att använda innan man ska ut på anala äventyr. Dess mjuka och flexibla rör var det som fick mig att köpa denna. Har tidigare haft en annan, men av hårt plaströr. Hade man otur så kunde man "riva" upp huden vid analöppningen när man förde in den och det är det sista man vill om man ska ha analsex... Så tog det säkra före det osäkra och investerade i en sådan här! Är mycket nöjd och rekommenderar er att köpa en sån här, framförallt för er egen skull.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Easy Peasy Hos mig är det ingen lek utan rengöring, så är det bara. Den här douchen är briljant! Tippen är mjuk och böjlig och hela processen är behaglig. 5 minuters jobb, som ger många timmars njutning och avslappning - i min värld kan man inte gå runt det ;)
  5 5 1

  Du recenserar: Sinful Flexible Tip Anal Douche

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: