Sinful Pearl Rabbit Vibrator
Sinful Pearl Rabbit Vibrator
429,00 kr
Sinful Pearl Rabbit Vibrator
Sinful Pearl Rabbit Vibrator
Sinful Pearl Rabbit Vibrator
Sinful Pearl Rabbit Vibrator
Sinful Pearl Rabbit Vibrator

Sinful Pearl Rabbit Vibrator

4.5 (4)
429,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Sinful Pearl Rabbit Vibrator Original er den idealiska vibrator för dig som föredrar fyllig och extra retande stimulation. 

På insidan har den 3 rader med kulor som roterar och masserar din slidmynning för maximal njutning. Utvändigt vibrerar de effektiva kaninöron intensivt så du får kraftfull och underbar klitorisstimulation. 

Du kan njuta av de 6 vibrationslägen och de 6 rotationsprogam antingen samtidigt eller var för sig, allt efter vad du föredrar. Den kraftfulla stimualtionen och de mång kombinationsmöjligheter gör den stilfulla rabbit till en mycket orgasmfylld bekantskap.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med vibratorn för att få en ännu bättre upplevelse tillsammans med den.

Obs! Sinful Pearl Rabbit Vibrator Original använder 4 st. AA-batterier som säljs separat. Undvik att skölja batteridelen på vibratorn, då denne kan ta in vatten.

Detaljer

MATERIAL: Kvalitets TPR.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 26 cm.
BREDD: 4 cm.
VATTENTÄT: Nej.
BATTERITYP: 4 x AA-batterier (ingår ej).
VIBRATIONSLÄGEN: 6.
ROTATIONSPROGRAM: 6.
LJUDNIVÅ: Över medel.
INTERFACE: 4 knappar.
BRUKSANVISNING: Engelska.

ARTIKELNUMMER: 14578.
Kundrecensioner
4.5
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (4)
Fantastisk

Idag fick jag min Pearl Rabbit och det är otroligt vad bra den är! Efter bara 5-10 sekunder med kaninen får jag min första orgasm. Läcker design, jätteenkel att justera... Enda minuset är att jag inte köpt den förrän nu! Läs mer

-
5 5 1
Fontänorgasmer

Produkten var underbar och gav mig fontänorgasmer på bara minuter. Låter en del men det är det värt med tanke på de intensiva orgasmerna.

-
5 4 1
Intensiv orgasm på under fyra minuter!

Denna underbara vibrator är helt fantastisk!! På mindre än fyra minuter fick jag en oerhört intensiv orgasm!! Visst, den låter en del MEN det bryr man sig inte om när man väl ligger där. För den är såå bra! Jag har alltid haft svårt att få orgasm om jag inte får oralsex, men detta ändrade denna vibrator på! Läs mer

-
5 5 1
En kraftfull garanti för orgasm

Denna rabbit är stilig och lättanvänd, genom att ha skilda knappar för vibratorn och kullagren garanterar den en kombo som passar just dig. Jag gillade att ollonformen var lite större än själva skaftet, och själva materialet var luktfritt. Lätt att rengöra då den är vattentät. Vibrationerna var kraftiga och bra, gillar man det liteförsiktigare så finns det inställningar för det med. Enda minuset är att då kullagren roterar så låter den rätt mycket, men detta är en droppe i havet när du inomen minut kan nå orgasm. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se