Sinful Vibrerande Analplugg Small

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sinful Vibrerande Analplugg Small 1
 • Sinful Vibrerande Analplugg Small 2
 • Sinful Vibrerande Analplugg Small 3
 • Sinful Vibrerande Analplugg Small 4
 • Sinful Vibrerande Analplugg Small 6
 • Sinful Vibrerande Analplugg Small 10

Sinful Vibrerande Analplugg Small

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

159,00 kr

Produktbeskrivning

Sinful Vibrerande Analplugg Small är perfekt till dig som gärna vill börja experimentera med anal stimulering och som önskar djupa och retande vibrationer.

På grund av pluggens storlek är den passande om du gärna vill prova analsex för första gången samt om du föredrar anal stimulering som inte är allt för fyllig.

Sinful Vibrerande Analplugg Small kan både njutas av ensam eller tillsammans med en partner. Den kan t.ex. användas som uppvärmning innan analsex eller till att uppnå mer njutning under vaginalt sex.

Pluggen har en len, kägelformad design som gör den enkel att använda och just för att den är tillverkad av silikon blir den mycket behaglig att använda.

Sinful Vibrerande Analplugg Small har en vibrator med en effektiv vibrationsnivå. Du startar och stänger av den genom ett enkelt knapptryck i botten av vibratorn.

Vi rekommenderar att du alltid använder ett vattenbaserat analt glidmedel ihop med Sinful Vibrerande Analplugg Small, då kroppen inte producerar naturliga glidmedel där bak.

Efter användning så rengörs den enklast med varmt vatten och ev. ett antibakteriellt rengöringsmedel till sexleksaker.

Detaljer

MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja
LÄNGD: 12 cm, varav 10 cm kan föras in. 
DIAMETER: 2,9 cm.
BATTERI: 1 x AAA (medföljer ej)
GLIDMEDEL: Vattenbaserat 
BRUKSANVISNING: Engelska 

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Superskön alldeles perfekt för oss nybörjare, både skön när man ligger i soffan eller till sexet! rekommenderas starkt för er som vill börja med anala leksaker :)
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Mycket bra för nybörjaren! Riktigt skön i kombination med min Satisfyer och min G-punktsvibrator. Upplever att den kan åka ut ibland men den gör det inte hela tiden så den är helt klart godkänd! Kanske enklare om man använder den under sex med någon annan som ser till att den inte åker ut. 4/5 från mig ändå (nybörjare och min första buttplug).
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Mycket bra Fungera bra för lite extra i sängen
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Skitbra! Den var lätt och få in och kändes skitbra
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Bra förstagång-anal leksak Min första anal leksak som jag köper och är inte besviken! Riktigt skön att ha och inte för stor heller för en person som aldrig har provat analt förut! Kändes skönt att ha i sig när man onanerade och hade definitivt en bättre orgasm med den här! Dock så önskade jag att vibrationen skulle ha varit starkare. Men rent allmänt, grym att ha om man bara är lite nyfiken eller helt ny gällande anal-leksaker!
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Extra krydda Lagom storlek att ha i för extra njutning under penetrationssex. Även skönt för en ovan kille som inte är van med något i sig. Hade vart skönt med olika vibrationslägen men riktigt prisvärd. Kunde även ha vart bra med liiite tjockare längst upp då den lite lätt åker ut vid smisk eller penetration
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Bra plugg Min partner tyckte om denna som aldrig tidigare använt sig av detta, han blev positivt överraskad!
Funkar även bra på mig, enda negativa är att den är svår att hålla i ordentligt med glidiga händer.
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Orgasm direkt! Denna lilla enkla analpluggen ger lite extra spänning under sexet. Väldigt uppskattad av både mig och min partner, då orgasmerna blir starkare för oss båda. Killen min upplevde mig tightare och eftersom analpluggen vibrerar blir det ännu skönare för honom.

Rekomenderas starkt!!

min partner då han kände vibrationerna från pluggen under samlaget.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Den visste var den tog Oj oj oj, vad skönt. Precis lagom stor. Förhöjer verkligen njutningen i alla lägen. Både jag och min partner gillar den här baksaken. Hon tycker verkligen om att använda den när vi älskar. Den ”kulan” visste var den tog.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Latjo liten pryl Ger extra krydda och är inte för stor för den ovane. Vibrationen är kraftig, ytan len och behaglig. Det enda jag saknar är fler vibrationslägen. Fortfarande en bra plugg jag rekommenderar
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Lite extra krydda Härligt material och bra vibrationer. En trevlig liten leksak som gav lite extra krydda i sängen.
Det negativa är dock att jag upplever att den inte smalnar av tillräckligt så den åker lätt ut på grund av den runda basen. Att basen är rund och ej böjbar gör också att den skaver lite lätt, en avlång bas hade varit bättre.
5 3 1
Tystlåten
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Genomsnittligt betyg
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Bra vibrationer En bekväm butt plug som vibrerar skönt i två steg. Fick starkare orgasm (och snabbare) än vanligt med denna. Batterierna räcker inte särskilt länge, men LR44-batterier är billigt och finns att köpa lite överallt. Vredet för vibratorn kunde ha varit lite grövre räfflat, ibland är det svårt att få grepp med glidmedel på fingrarna.
5 5 1

Du recenserar: Sinful Vibrerande Analplugg Small

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.