Sinful Vibrerande Analplugg Small

Klicka på en bild för att förstora den

  • Sinful Vibrerande Analplugg Small
  • Sinful Vibrerande Analplugg Small
  • Sinful Vibrerande Analplugg Small
  • Sinful Vibrerande Analplugg Small
  • Sinful Vibrerande Analplugg Small
  • Sinful Vibrerande Analplugg Small

Sinful Vibrerande Analplugg Small

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

159,00 kr

Produktbeskrivning

Sinful Vibrerande Analplugg Small är perfekt till dig som gärna vill börja experimentera med anal stimulering och som önskar djupa och retande vibrationer.

På grund av pluggens storlek är den passande om du gärna vill prova analsex för första gången samt om du föredrar anal stimulering som inte är allt för fyllig.

Sinful Vibrerande Analplugg Small kan både njutas av ensam eller tillsammans med en partner. Den kan t.ex. användas som uppvärmning innan analsex eller till att uppnå mer njutning under vaginalt sex.

Pluggen har en len, kägelformad design som gör den enkel att använda och just för att den är tillverkad av silikon blir den mycket behaglig att använda.

Sinful Vibrerande Analplugg Small har en vibrator med en effektiv vibrationsnivå. Du startar och stänger av den genom ett enkelt knapptryck i botten av vibratorn.

Vi rekommenderar att du alltid använder ett vattenbaserat analt glidmedel ihop med Sinful Vibrerande Analplugg Small, då kroppen inte producerar naturliga glidmedel där bak.

Efter användning så rengörs den enklast med varmt vatten och ev. ett antibakteriellt rengöringsmedel till sexleksaker.

Detaljer

MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja
LÄNGD: 12 cm, varav 10 cm kan föras in. 
DIAMETER: 2,9 cm.
BATTERI: 1 x AAA (medföljer ej)
GLIDMEDEL: Vattenbaserat 
BRUKSANVISNING: Engelska 

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Orgasm direkt! Denna lilla enkla analpluggen ger lite extra spänning under sexet. Väldigt uppskattad av både mig och min partner, då orgasmerna blir starkare för oss båda. Killen min upplevde mig tightare och eftersom analpluggen vibrerar blir det ännu skönare för honom.

Rekomenderas starkt!!

min partner då han kände vibrationerna från pluggen under samlaget.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Den visste var den tog Oj oj oj, vad skönt. Precis lagom stor. Förhöjer verkligen njutningen i alla lägen. Både jag och min partner gillar den här baksaken. Hon tycker verkligen om att använda den när vi älskar. Den ”kulan” visste var den tog.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Latjo liten pryl Ger extra krydda och är inte för stor för den ovane. Vibrationen är kraftig, ytan len och behaglig. Det enda jag saknar är fler vibrationslägen. Fortfarande en bra plugg jag rekommenderar
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Lite extra krydda Härligt material och bra vibrationer. En trevlig liten leksak som gav lite extra krydda i sängen.
Det negativa är dock att jag upplever att den inte smalnar av tillräckligt så den åker lätt ut på grund av den runda basen. Att basen är rund och ej böjbar gör också att den skaver lite lätt, en avlång bas hade varit bättre.
5 3 1
Tystlåten
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Genomsnittligt betyg
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Bra vibrationer En bekväm butt plug som vibrerar skönt i två steg. Fick starkare orgasm (och snabbare) än vanligt med denna. Batterierna räcker inte särskilt länge, men LR44-batterier är billigt och finns att köpa lite överallt. Vredet för vibratorn kunde ha varit lite grövre räfflat, ibland är det svårt att få grepp med glidmedel på fingrarna.
5 5 1

Du recenserar: Sinful Vibrerande Analplugg Small

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *