Slim-Line Smooth Vibrator Multispeed
Slim-Line Smooth Vibrator Multispeed
129,00 kr
Slim-Line Smooth Vibrator Multispeed
Slim-Line Smooth Vibrator Multispeed

Slim-Line Smooth Vibrator Multispeed

4.4 (1)
129,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Det här är en klassisk dildovibrator som besitter kraftfulla multispeed-vibrationer. Slim-Line Smooth Vibrator passar dig som är på jakt efter din första vibrator och gärna vill ha en produkt som både är användarvänlig, stilren och lagom stor.

Slim-Line Smooth är gjord av ABS-plast av hög kvalitet och har en slät yta som behandlar huden och kroppen väl. Vi rekommenderar att du använder vibratorn tillsammans med vattenbaserat glidmedel för bästa möjliga upplevelse.

Vibratorn använder sig av 2 stycken LR14 C-batterier som ingår vid ditt köp. Du sätter i batterierna genom att skruva bort locket som sitter i botten på vibratorn. Det är också genom att vrida på bottenlocket som du stätter igång vibrationen och styr dess hastighet.

Du rengör enkelt vibratorn med varmt vatten och eventuellt lite sexleksaksrengöring. Undvik dock att det kommer in vatten genom springan mellan själva vibratorskaftet och batterilocket.

Detaljer

MATERIAL: ABS-plast.
LÄNGD: 19,5 cm.
DIAMETER: 3,3 cm.
VATTENTÄT: Nej.
BATTERITYP: 2 x LR14 C-batterier (ingår).
VIBRATIONSLÄGEN: Multispeed.

ARTIKELNUMMER: 15026.
Kundrecensioner
4.4
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Klassisk slät vibrator

Klassisk slät vibrator som med lite glidmedel glider fantastiskt. Dock ska man vara lite försiktig i början, eftersom den är lite tjock, så långsam utvidgning ger omedelbart den bästa njutningen. Men när den väl kommit in fyller den på ett skönt sätt. Vibrationerna är lite svåra att ställa in, så den är rätt kraftig eftersomden är svårt att ställa in på låga hastigheter. Men hittills har det varit full tillfredsställelse varje gång. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se