Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt
Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt
1 195,00 kr
Soloflesh

Soloflesh Realistisk Vagina Onaniprodukt

4.9 (2)
1 195,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Soloflesh är en revolutionerande onaniprodukt för män som gärna vill ha en väldigt realistisk upplevelse. Faktiskt är Soloflesh nog den produkt på marknaden som ger den mest realistiska känsla eftersom den ser ut som en riktig slida samtidigt med att den både ger ett naturligt tryck kring penis, reagerar på dina rörelser och för att den lätt kan njutas av i kroppstemperatur.

Soloflesh fylls med vatten så att den töjer sig och uppnår samma storlek som en naturlig slida. Om du använder kroppstempererat vatten, kommer du att uppnå den mest realistiska känslan med Soloflesh men du kan också välja att fylla den med luft. Vi rekommenderar att du alltid använder rikligt med vattenbaserat glidmedel tillsammans med Soloflesh så att du på uppnår en glidande och läcker känsla.

Något som gör Soloflesh så realistisk är att den reagerar på dina rörelser när du gör penetrerande rörelser. Det gör den eftersom vattnet invändigt rör sig fram och tillbaka och resultatet är en mycket realistisk känsla. Soloflesh kan både njutas handfritt framifrån och bakifrån och du kan också välja att röra den med händerna för att göra penetrerande rörelser i den.

Eftersom Soloflesh är tillverkad av ett mjukt och flexibelt material och trycket kan ökas eller minskas genom att anpassa vattenmängden kommer denna realistiska slida onaniprodukt vara sexig och stimulerande för män av alla storlekar. Vattentrycket i Soloflesh gör också att du uppnår en naturlig känsla samt undviker de ljud som uppstår när man använder onaniprodukter som har ett vakuumtryck. 

Så här använder du Soloflesh:
Ta av det svarta locket och velcrobandet av Soloflesh och töj därefter öppningen så att den kan sättas fast på kranen. Håll ena handen under Soloflesh och fyll den sedan med vatten tills du har uppnått det önskade trycket. Ta ett ordentligt tag kring halsen på Soloflesh och dra till innan du tar bort den från kranen så att du undviker att vattnet rinner ut. Till slut sätter du tilbaka velcrobandet kring halsen och drar till och därefter avslutar du med att sätta på det svarta locket på Soloflesh och den är klar för användning.

Soloflesh är kompakt och lätt att förvara när den inte är full med vatten. Du tömmer och rengör Soloflesh lätt när du är klar med att använda den.

Soloflesh kommer nu i en ny och förbättrad utgåva. Den nya Lifecast strukturen gör att produkten upplevs ännu mer verklighetstroget, genom att vara en exakt replika av kvinnans inre anatomi. Utforska och upplev de olika stimuleringarna Soloflesh ger i olika positioner.

Detaljer

PASSAR FÖR ALLA MÄN: Ja.
MATERIAL: 100 % medicinskt silikon.
FTALATFRI: Ja.
FYLLS MED: Vatten eller luft.
LÄTT ATT RENGÖRA: Ja.
REALISTISK KÄNSLA: Ja.

ARTIKELNUMMER: 13624.
Kundrecensioner
4.9
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Underskattad produkt!

Köpte Soloflesh efter att ha letat efter och ha testat diverse onaniprodukter. Soloflesh (fr om nu "SF") liknar inte traditionella onaniprodukter som i mitt tycke mestadels går ut på trånghet och /eller vibration och mer eller mindre overkliga och märkliga "insidor" på onanivaginor. Denna produkt strävar istället efteratt efterlikna en kvinnas underliv (trånghet, motstånd, värme och till en viss mån feedback) och det lyckas den med! Jag blev positivt överraskad. * Trånghet - Den ärinte speciellt trång, men det är inte själva poängen med SF. Jag skulle på en höft placera trånghetsgraden att liknas vid en kvinna som har haft ett rikt och brasexliv. Dvs, fullt njutbar för en man. * Motstånd - Då produkten fylls på med vatten, kommer den inre ökade volymen skapa ett tryck från alla håll, som i sin tur skaparen omfamnande sensation av penis. * Värme - Här kommer produkten till sin fulla rätt. Fylls den med kroppstempererat vatten, kommer värmekänslan vid penetration skapa enfin och realistisk känsla. Inte minst när hela enheten nuddar t ex vid lår, mage mm. * Feedback - Om man skapar en fin takt i form av in/ut rörelser, kommer onani-enhetenatt gunga med i takten. * Slidans insida återskapar en riktig slida med hjälp av lite räfflighet, små knottror mm. * Sammantaget skapar ovan ingredienser en fin ochnjutbar harmoni. * Beroende på hur du placerar enheten för penetration skapas olika sensationer. T ex bakifrån på knä, eller med enheten på "mage" och dupumpar den ovanifrån (min favorit) eller en hederlig ridning, missionär osv. Jag skulle inte kalla mig speciellt uthållig och SF gör att jag i genomsnitt uppnår klimaxpå ca 5 minuter. Ibland 10-15 min ^^ Ovan leder till en viss besvikelse eftersom det trots allt tar lite tid att förbereda enheten (fylla på med varmt vatten, se till attden inte överstiger ca 7kg i vikt osv). Även om den kostar rätt mycket tycker jag ändå att jag har fått valuta för pengarna. Detta är ju trots allt ingenengångsprodukt - den ska hålla i nästan 100 onanisessioner, á 30 minuter. Produkten andas kvalité och känns inte klibbig eller så men det känns lite nervöst ifallprodukten skulle gå sönder - det är ju rätt mycket vatten i. Det är inte speciellt jobbigt att fylla den med vatten. Jag brukar fylla den i badkaret med duschhandtagetavskruvat. Att rengöra produkten går relativt smidigt till. En liten nackdel är att den inte har pubisbehåring. Jag tycker inte om rakat och det skulle ge ett stort plus ikanten om den kom med pubisbehåring. Jag ger produkten full pott, iaf i avseendet njutning. Läs mer

-
5 5 1
#1 på Lös-Höne tronen!

Senaste åren har Fleshlight´s produkter dominerat min samling....tills nu! Helt klart en ny favorit, håller sig varm superlänge, realistiska motjuck om man vill....underbar helt enkelt. Mycket nöjd! :) Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se