SpareParts HardWear Joque Unisex Harness

Klicka på en bild för att förstora den

 • SpareParts HardWear Joque Unisex Harness bild på förpackningen 1
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Harness bild på förpackningen 2
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Harness bild på förpackningen 3
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Harness bild på förpackningen 4
 • SpareParts HardWear Joque Unisex Harness bild på förpackningen 90

SpareParts HardWear Joque Unisex Harness

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 495,00 kr

  Produktbeskrivning

  Letar du efter en läcker harness av bästa kvalitet? Då är SpareParts HardWear Joque perfekt för dig.

  Den handtillverkade harnessen har designats med särskild blick på komfort och kvalitet. Den sitter perfekt både på honom och henne, och kommer utan tvivel förbättra din strap-on-lek.

  O-ringen kan töjas så att den passar dildos i olika storlekar. Harnessen har två invändiga fickor som du kan stoppa små bulletvibratorer i för att göra upplevelsen ännu fräckare.

  SpareParts HardWear Joque tillverkas i USA. Remmarna kan justeras så att harnessen passar de flesta storlekar. Det ingår en satinpåse som gör harnessen enkel att förvara och ha med på resan.

  Detaljer

  MATERIAL: Nylon och spandex.
  JUSTERBAR: Ja.
  STORLEK S/M:
  - Höfter, omkrets: 51-127 cm.
  - Lår, omkrets: 24-40 cm.
  STORLEK L/XL:
  - Höfter, omkrets: 89-165 cm.
  - Lår, omkrets: 37-61 cm.
  O-RING, DIAMETER: 3-5 cm (kan töjas).
  TVÄTT: Handtvätt eller tvättmaskin.
  MEDFÖLJER: Förvaringspåse i satin.
  OBS!
  Så finner du korrekt lårmått
  Sätt på dig ett vanligt bälte i midjan eller runt höften. Håll ett måttband ovanpå bältet och för det mellan benen hela vägen runt det ena låret (under skinkan) tillbaka till mitten där du startade. Dra därefter av 35 cm. Du har nu ett lårmått så att remmen sitter tight men behagligt. 

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Perfekt Har använt detta harness i tre år nu och det är fortfarande helt, loggan har slitits bort men det är det enda. Perfekt passform, grymt mycket skönare än andra harness eftersom alla remmar är gjorda av elastiska band. Sluter tajt mot kroppen så att man verkligen kan känna vad man gör, så man missar inte om dildon glider ur den man penetrerar vilket är lätt hänt med andra harness. Går att använda även för större personer, remmarna är långa. Jag är ganska smal och det blir en del remtyg över i midjan som är lite knöligt, men om man viker in det dubbelt så känns det inte. Kommer aldrig att använda något annat harness, detta har allt! :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Dålig passform, stor! Varken jag eller min flickvän kan använda denna. Vi är båda ca 169/ 52 kilo och selen i S/M känns överdrivet stor. Alldeles för mycket överblivit knöligt karborretyg runt höftendelen som skaver. För vi får spänna den fullt ut. Och man kan inte sätta på sig den själv. Tyget mellan benen till strapparna bak är alldeles för långt vilket gör att den sitter löst hur vi än spänner dom. Och dildon hamnar för långt upp på magen i fel position om man ska kompensera och dra upp den och få den att sitta någorlunda tight. Gjord för lite större. Rekommenderar inte denna till någon smal person. Skulle kalla denna storlek en M/L . Enda positiva är att den är välgjord.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Bästa strap on jag testat! Superbra kvalité, lätt att tvätta upp för hand i handfatet eller bara slänga med i tvättmaskinen. Torkar snabbt. Vegansk! Lätt att använda och bra att den går att justera till olika stora/små kroppar. Skön att ha på sig. Håller länge (min förra var i princip lika bra i 6 år, innan den tappades bort) verkligen värt pengarna! Fem av fem stjärnor! :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Komfort och passform
  Jättebra produkt Ett jättebra harness som sitter på plats. värt varenda krona. Underlättare för oss transkillar som vill kunna penetrera en partner utan att behöva spänna om remmar. Dessa sitter verkligen på plats och behöver aldrig spännas om. riktigt bekväm och god kvalitet. Stor fördel att de kan göras så stora så de även passar riktigt stora personer ner till små personer.
  5 5 1

  Du recenserar: SpareParts HardWear Joque Unisex Harness

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *