Sportsheets Bondage Stång med Manschetter

Klicka på en bild för att förstora den

 • Sportsheets Bondage Stång med Manschetter 1
 • Sportsheets Bondage Stång med Manschetter 3

Sportsheets Bondage Stång med Manschetter

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med denna Sportsheets bondage bar har ni möjlighet att tillfredsställa varandra och experimentera med bondagelekar i fler olika ställningar.

  Produkten består av 4 behagliga manschetter som är fastsatta i en hård spreaderbar. De justerbara manschetterna har framställts i mjuk neopren och stängs med robust velcro. Varje manschett kan justeras från 15-35 cm i omkrets och är väldigt behagliga att ha på sig.

  Benspretaren som är 41 cm lång är klädd med nylon. Stången består av två hårda metallstänger med en väldigt begränsad flexibilitet.

  Detaljer

  MATERIAL: Neopren, Velcro och Nylon.
  LÄNGD STANG: 41 cm.
  BREDD (STÅNG & MANSCHETTER): 4,9 cm.
  OMKRETS MANSCHETTER: Upp till 35,5 cm.
  JUSTERBAR: Ja.
  ANTAL: 4 manschetter, 1 spreaderbar.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Underbar för alla typer av lekar Ett måste blad leksakerna. Den här gav oss den ultimata fantasin och tillfredsställelsen, Spänning, Hängivenhet och tillit. Du kan stå och ligga men en då va fast för din partners fantasi och din spänning. Kombinerar du den med en ögonbindel och handbojor har du en bra start. Vi lekte med knipkulor som förspel, min partner stod och knipet medans jag kysste hennes kropp och försökte få kulorna att trilla ut, Skulle dom trilla ut så använde vi Obaie Advanced Rattan Cane Piska som en extra krydda. Det gav spänning och ett underbart förspel. Spänning och närhet samtidigt. Med tanke på priset så ger den mer än vad den kostar, Verkligen ett prisvärt alternativ.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Lekarna kan börja Grund tanken med denna produkt är utmärkt och vi kommer säkerligen ha många roliga tillfällen... Jag förväntade mig lite mer kvalitet dock, lite mjukare "kanter" och lite mer gedigen känsla. Det är inte den bekvämaste produkten för den som sitter fast i den tack vare sina hårda material men står man ut med det så finns där potential...
  5 4 1

  Du recenserar: Sportsheets Bondage Stång med Manschetter

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *