Strict Bondage Board

Klicka på en bild för att förstora den

 • Strict Bondage Board 1
 • Strict Bondage Board 2
 • Strict Bondage Board 3
 • Strict Bondage Board 4

Strict Bondage Board

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

2 495,00 kr

1 999,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vem drömmer inte om att ha en transportabel sex dungeon? Med fantastiska Bondage Board från Strict kan du kontrollera och hålla fast din slav överallt.

  Brädans totala längd är 108 cm och den är 61 cm bred. Det finns med andra ord gott om utrymme att placera din partner i just den ställning du drömmer om.

  Längs kanten har den hela 14 D-ringar som ger dig närmast oändlig variationsrikedom. Spänn fast din slav med rep, manschetter, handbojor eller något helt annat och njut av full kontroll, även när ni inte är hemma i sovrummet.

  Bondagebrädan kan nämligen vikas ihop till halv storlek så att den enkelt och diskret kan medföras på resor, semestrar eller en promenad i skogen.

  Den stabila träbrädan är överdragen med mjuk skumgummi och PU-läder vilket gör den till ett både behagligt och elegant BDSM-tillbehör som tilltalar även den mest kräsne och kvalitetsmåna bondageentusiasten.

  OBS: Manschetter ingår ej.

  Detaljer

  MATERIAL: Trä, PU-läder, metall, skumgummi.
  FULL LÄNGD (UTVIKT): 108 cm.
  HOPVIKT LÄNGD: 54 cm.
  BREDD: 61 cm.
  ANTAL D-RINGAR: 14.
  OBS: Manschetter ingår ej.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Strict Bondage Board

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.