Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm
269,00 kr
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm  1
Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm  2

Topco Average Joe The Bartender Miguel Dildo 18 cm

4.9 (2)
269,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Vem har inte då och då drömt om att ta med bartendern hem? Med den ytterst realistiska dildon Miguel the Bartender är det nu möjligt.

Den fräcka kroppstequilan och charmerande bruna ögonen får du fantisera fram själv, men Miguels läckra 18 cm långa penis med fasta testiklar är din för alltid, medan han hjälper dig att släcka din sexuella törst.

Dildon har sugpropp så att du kan njuta av Miguel the Bartender utan händer eller sätta fast honom i ett harness för gemensam njutning. Liksom du naturligtvis kan ta med honom i badet.

Markerat ollon, ådror och härliga testiklar, tillsammans med det mjuka TPR-materialet, bidrar till att ge dig en naturlig känsla av äkta vara.

Del i den populära dildoserien Average Joe från amerikanska Topco som inriktar sig på att ge dig onaniupplevelser som passar dina vardagsfantasier.

Detaljer

MATERIAL: TPR.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
FULL LÄNGD: 18 cm.
INFÖRBAR LÄNGD: 15,3 cm.
DIAMETER: 4,5 cm.

ARTIKELNUMMER: 15869.
Kundrecensioner
4.9
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (2)
Megafin verklighetstrogen dildo i stor storlek!

Den är så verklighetstrogen att den gör en upphetsad bara av att titta på den! Riktigt bra både vad gäller längd och tjocklek. Sugkoppen fungerar inte så bra med vatten och glider ibland av, men den är ändå kul att leka med! Läs mer

-
5 5 1
Precis rätt

Utmärkt dildo i riktigt snyggt material, och perfekt mjukhet/hårdhet. Till ett bra pris. Har snart haft den i några månader och låt oss bara säga att den har fått stor användning. Det enda negativa är att sugkoppen har en tendens att falla av då och då. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se