Topco Penthouse Cassia Riley Vibrerande Pussy Stroker Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

Topco Penthouse Cassia Riley Vibrerande Pussy Stroker Onaniprodukt

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Utforska Penthouse Pet Cassia Rileys intima delar med denna vibrerande Pussy Stroker.

  När du tränger in i Cassias realistiska vagina kan du bara sluta ögonen och njuta av hur hon villigt tar emot dig. Tack vare det ultrarealistiska CyberSkin-materialet känns det (nästan) som om hon är där i egen person.

  Låt hennes noppriga och strama inre stimulera dig i takt med dina egna rörelser eller tillför en helt ny dimension med multispeed-bulletvibratorn och låt de kittlande vibrationerna förstärka upplevelsen.

  Oavsett vad du har lust med kan du börja förbereda dig på ett explosivt klimax tillsammans med din favorit Penthouse Pet.

  CyberSkin är det originella, naturtrogna materialet i realistiska sexleksaker. Det plockar snabbt upp din egen kroppstemperatur och har så kallat "Dual Density" som är mjukt och fast på samma gång, precis som äkta hud.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE CyberSkin.
  FTALATFRI: Ja.
  DJUP: 13 cm.
  STORLEK: 9 x 8 x 15 cm.
  HÅL HELA VÄGEN IGENOM: Ja.
  BATTERIER: 2 x AA-batterier.
  VIBRATOR: Multispeedbullet med sladd.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.
  MEDFÖLJER: Varuprover på CyberSkin Refresh (9 g).

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  En bra produkt! Mycket skön räfflad textur på insidan som skapar bra stimulering. Vibratorn sätter man i ett hål på baksidan av den och göra sköna vibrationer, dock skulle det vara skönt att ha den lite högre upp. Att det är hål rakt igenom har både fördelar och nackdelar. Det kan vara jobbigt att behöva städa upp när man kommit, men å andra sidan gillar jag att se.
  Jag tycker dock att den är lite konstig att hantera, man får inte ett så jättebra grepp om den tycker jag. Dessutom är ingången aningen trång för mig vilket kan vara svårt i början, men när man väl kommit igenom så känns det bra.
  Kan rekommendera!
  5 4 1

  Du recenserar: Topco Penthouse Cassia Riley Vibrerande Pussy Stroker Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.