Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 19 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 19 cm 1
 • Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 19 cm Pack 90

Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 19 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

529,00 kr

  Produktbeskrivning

  Letar du efter en naturtrogen dildo i både storlek så är European Dildo i CyberSkin från Topcos serie Wildfire Real Man helt rätt för dig.

  European Dildo är med sina 19 cm den perfekta storleken för dig som är redo för lite mer fyllighet, men som ändå vill ha det så realistiskt som möjligt.

  Dildon är tillverkad i det läckra materialet CyberSkin som värms upp i förbindelse med kroppskontakt och har elasticitet och mjukhet som äkta hud.

  Den unika Virtual Touch-texutren understryker den naturliga upplevelsen med ett realistiskt ollon, markerade ådror och verklighetstrogna testiklar.

  European Dildo är därför en bra blandning. Mjuk, behaglig och flexibel, men samtidigt hård och fyllig nog till att tillfredsställa dig. Precis som du drömmer om att en riktig man ska vara.

  Med sugpropp som gör det möjligt att leka utan händer, liksom den kan sättas fast på ert favoritharness för fräck gemensam njutning.

  Detaljer

  MATERIAL: CyberSkin-TPR.
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  LÄNGD: 19 cm, exkl. sugpropp, ca. 14 cm kan föras in.
  DIAMETER: 4 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  HARNESSVÄNLIG: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Uppfyllde mitt önskemål. Det känns som en äkta och den fyller ordentligt och har en kroppstemperatur när den är inne. Orgasmgaranti! Mycket skön! Rekommenderas!
  5 5 1

  Du recenserar: Topco Wildfire Real Man CyberSkin European Dildo 19 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.