Toy Joy BDSM Starter Set

Klicka på en bild för att förstora den

 • Toy Joy BDSM Starter Set 1
 • Toy Joy BDSM Starter Set 2
 • Toy Joy BDSM Starter Set 3
 • Toy Joy BDSM Starter Set 4
 • Toy Joy BDSM Starter Set 5
 • Toy Joy BDSM Starter Set 6
 • Toy Joy BDSM Starter Set 7
 • Toy Joy BDSM Starter Set 8
 • Toy Joy BDSM Starter Set 9
 • Toy Joy BDSM Starter Set 10

Toy Joy BDSM Starter Set

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Toy Joy BDSM Starter Set får du allt detta:

  • Två manschetter i 5,5 cm brett konstläder som har en mjuk baksida. Manschetterna som är justerbara från 13,5 - 23 cm kan användas var för sig eller spännas fast i halsbandet.
  • Ett justerbart halsband som passar till en omkrets på 36-44 cm. Halsbandet levereras både med ett hänglås och en 118 cm lång rem med karbinhake som kan användas som ett hundkoppel.
  • En 45 cm lång svart flogger piska av konstgjort läder som kan användas till mjuka pisk. Piskans slag kan kännas utan att göra ont.
  • En svart gagball med lufthål som är perfekt till dominanslekar. Remmen är 1,9 cm bred och kan justeras från 44 cm till 62 cm i omkrets. Själva gagbollen som är gjord av hård plast är ca. 4,2 cm i diameter.
  • Ett mjukt svart bondage rep i bomull som kan användas till japansk bondage.
  • Två bröstklämmor i metall som kan justeras allt efter hur hårt man vill att de ska klämma. Båda bröstklämmorna har små klockor som kan höras varje gång bäraren rör på sig.
  • En svart ögonbindel som får beröringarna till att kännas mer intensiv när synen sätts ur spel och de andra känslorna tar över. Ögonbindeln är gjord av konstläder som har en mjuk baksida.

  Toy Joy BDSM Starter Set passar till er som vill prova bondage och SM. Vi rekommenderar att ni alltid bestämmer ett stoppord innan ni går igång.

  Detaljer

  MATERIAL: Konstläder, metall, plast, bomull och elastik.
  JUSTERBAR: Ja.
  MÅTT, MANCHETTER: 13,5-23 cm. i omkrets och 5,5 cm i bredden.
  MÅTT, HALSBAND:  36-44 cm i omkrets och 5 cm i bredden.
  MÅTT, ÖGONBINDEL: 49-76 cm i omkrets.
  MÅTT, GAGBALL: 44-62 cm i omkrets och 4,2 cm i diameter.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Low quality but super fun! The contents are relatively lower quality, but super fun to use with a partner. Everything works as intended
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Så jävla porrigt sexigt!! testade detta kittet ikväll me min man o kan säga att de levde upp till förväntningarna!!! halsbandet o kopplet var så sexigt att ha på sig medans min man håller i kopplet. piskan kändes inte så mycket det var tråkigt. testade inte dessa klädnypor som ja kallar dem för ja gillar inte det tror ja inte. ögonbindeln luktade väldigt konstigt men har tagit ut den från förpackningen o ska vädra bort lukten. köpte även rocks off rouge allure 160mm Vibrator o den var den bästa Vibrator jag testat!!+ köp den!! o även en buttplug som ja älskade att ha i mig samtidigt!! rekommenderar detta kittet!!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Perfekt för nybörjare Äntligen köpte vi en kit med ett halsband, manschetter och ballgag och mer! Den är superrolig för oss som är helt nybörjare och även prisvärt. Allt sitter bra och gör allt tusen gånger kinkigare! Lite skavsår kände man komma med ballgagen men det gör det ändå lite roligt. Kul med bjällrorna också på nippleclampsen! Hade superkul att använda kitet.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Bra för nybörjare Fina bojor, nippleclamps, collar och gag. Mindre bra piska och ögonbindel. Men ett bra set för nybörjare.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Alltid lika nöjd Toppen grejer som alltid, var lite aktsam med gagballen bara ( man kanske inte behöver dra åt allt till max) , hade dagen efter ordentliga ”skavsår” i mungiporna men hej, det ska väl kännas lite också
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Väldigt bra starterkit för bdsm nybörjare! Du får väldigt mycket för pengarna! Ögonbindeln gör sitt jobb väl, Repet är slittåligt. Planerar du/ni att använda piskan hårt och mycket rekommenderar jag att köpa en utanför kittet för den slogs sönder hyffsat snabbt. Men resten använder jag fortfarande efter 1 års bruk.
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Fantastisk Köpte denna överraskning till min flickvän och hon verkligen älskade varenda detalj i detta set.
  Man får väldigt mycket för pengarna, handfängslena är ordentligt robusta och håller fast handlederna utan problem, flickvännen har aldrig blivit så våt som när vi använde detta set.
  5 5 1

  Du recenserar: Toy Joy BDSM Starter Set

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.