Toy Joy Funky Coochie Coo Vagina

Klicka på en bild för att förstora den

 • Toy Joy Funky Coochie Coo Vagina
 • Toy Joy Funky Coochie Coo Vagina
 • Toy Joy Funky Coochie Coo Vagina

Toy Joy Funky Coochie Coo Vagina

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Funky Coochie Coo är en snygg onaniprodukt för alla män som vill ha extra mjuk och verklighetstrogen stimulans. Sleevet är gjort av real feel-material (TRP) och ger därför en realistisk känsla.

  Du för ner sleevet över din penis och rör det sedan upp och ner, precis som vid ett vanligt onanitillfälle. Den släta och mjuka insidan kommer då att skämma bort dig med njutning utan dess like.

  Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med sleevet. På så sätt blir produktens glidförmåga bättre och upplevelsen skönare.

  Efter användning bör du rengöra ditt onanisleeve med varmt vatten och eventuellt lite sexleksaksrengöring. För att undvika att sleevet blir klistrigt bör du också låta det torka naturligt för att sedan pudra på lite talkpulver.

  Detaljer

  MATERIAL: Antibakteriellt TRP.
  FTALATFRI: JA.
  LÄNGD: 12 cm.
  DIAMETER: 6 cm.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Toy Joy Funky Coochie Coo Vagina

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.