Toys Warmer

Klicka på en bild för att förstora den

 • Toys Warmer 1
 • Toys Warmer 2

Toys Warmer

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Värm upp dina leksaker och få de mest realistiska och njutbara upplevelserna.

  Toys Warmer är lätt att använda, enkel att kontrollera och fullständigt oumbärlig för dig som tänder på varma, naturtrogna upplevelser.

  Placera dina leksaker i Toys Warmer och starta den på kontrollen. Du har möjlighet att skruva upp eller ner temperaturen längs vägen. Den inbyggda termometern säkerställer en konstant temperatur. Stäng av med kontrollen när du tycker att din leksak har uppnått rätt temperatur.

  Testa också att värma upp din massageolja, så slipper du kalla kårar.

  Toys Warmer är enkel att rengöra med en fuktig trasa och lite mild tvål. Värm INTE sexleksaker som innehåller elektronik.

  Detaljer

  LÄNGD: 34 cm.
  BREDD: 17 cm.
  DIAMETER ÖPPNING: 10 cm.
  ADAPTER: Ingår, 230V.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  En skön detalj Jag var överraskad att effekten var så stor att kunna värma upp sin fleshlight innan användning, det blev mycket behagligare. Denna produkt är väldigt effektiv på att värma upp, dock så tar det en del tid att värma upp den in till mitten, men man får ha lite framförhållning bara.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Håller vad den lovar Denna gör sitt jobb. Valde denna istället för pinnen tv ovanstående recension (att den blir varm istället för ljummen, men har inte testat pinnen). Jag brukar preppa med glidmedel innan jag stoppar in fleshlighten i värmaren för att förbättra värmeledningen. Naturligtvis känner man med ett finger innan och äntrar sin älskade försiktigt så man inte bränner sig.

  Jag skulle nog vilja ha pinnen också i vilket fall så man kan återuppvärma mellan varven, om man vill ha en längre session. Men som sagt, den håller var den lovar och till skillnad från pinnen så värmer den hela, dvs även framsidan/öppningen, så det är en fördel.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Varmt o skönt Föredrar denna framför pinnen som värmer upp fleshlights. Äger båda och vill man ha en riktgt varm o god fleshlight är denna att rekomendera. Notera att den inte bör ligga för länge inne när den är på "high", då själva formen kan ändras på din fleshlight och även få märken av värmeslingorna som en köttbit på grillen.
  Denna produkt kan dock värma upp den som sleevewarmer inte kan. Sleevewarmer gör den mer ljummen, medan flesh warmer kan få den nästan lite brännande het.

  TL:DR Mycket bra produkt, fleshlight kan dock ändra form vid lång och hög uppvärmning.
  5 5 1

  Du recenserar: Toys Warmer

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: