Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 28 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 28 cm
 • Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 28 cm

Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 28 cm

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  De som säger att storleken inte har någon betydelse har nog aldrig bekantat sig med den potenta och realistiska Real Rapture Jelly Dildo från Toyz4lovers.

  Med en längd på hela 28 cm och en bra fyllighet ger den imponerande dildon dig upplevelsen av att bli optimalt utfylld och är mest lämplig till dig som har erfarenhet med dildos.

  Framställd i läckert, flexibelt jellymaterial som har en mjuk yta och ändå är tillräckligt hård för att kunna ge målriktad stimulering.

  Härligt fasta testiklar, stort markerat ollon och naturtrogna detaljer bidrar till den realistiska känslan, oavsett om du använder Real Rapture analt eller vaginalt.

  Sätt fast den stora sugproppen och använd den utan händer till läcker sololek eller bjud in din partner och experimentera med den ytterst potenta dildon i ert favoritharness.

  Detaljer

  MATERIAL: PVC.
  FULL LÄNGD: 28,5 cm.
  INFÖRBAR LÄNGD: 20 cm.
  DIAMETER: 5,5 cm.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 28 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.