Porta Muff Vibrerande Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • Porta Muff Vibrating Onaniprodukt
 • Porta Muff Vibrerende Onaniprodukt
 • Porta Muff Onani Produkt
 • Porta Muff Vibrating Onaniprodukt

Porta Muff Vibrerande Onaniprodukt

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vibrating Porta Muff är en ny och läcker utgåva av den populära Porta Muff onaniprodukt med inbyggd multi-speed vibrator. Den mjuka sleeven, som likan känslan av en kvinna, och de underbara vibrationer som skämmer bort din penis kommer garanterati att ge dig en underbar och njutningsfull upplevelse.

  Porta Muff Vibrerande Onani Produkt består av ett blått plast-case där det ligger en mjuk sleeve av ett naturtroget och mjukt material. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Porta Muff då sleeven sedan kommer att kännas mycket realistisk när du tränger in i det. Sleeven kommer att tajta till kring din penis och när du rör det fram och tillbaka kommer den invändiga strukturen ge dig en retande och stimulerande massage.

  När du är klar med att använda Porta Muff Vibrerande Onaniprodukt bör du ta ut sleeven och tvätta den med varmt vatten och evt. en sexleksaksrengöring. Själva caset som sleeven sitter i får inte tvättas under kranen men kan torkas av invändigt med en fuktig trasa.

  Med i paketet får du 4 ml glidmedel som gör upplevelsen med Porta Muff Vibrerande Onaniprodukt ännu mer realistisk. Om du önskar att köpa med en större flaska med glidmedel ska du se till att den är vattenbaserad.

  Obs! Vibratorn kräver 2 st. AAA-batterier som säljs separat.

  Detaljer

  UTVÄNDIGT MÅTT: 19 cm lång och 6,2 cm i diameter.

  INVÄNDIGT MÅTT: 15,7 cm lång. Öppningen är 4 mm bred (kan sträckas till ca. 3,5 cm)

  BATTERIER: Vibrating Porta Muff använder 2 st. AAA-batterier (medföljer inte)

  BRUKSANVISNING: Engelska

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Porta Muff Vibrerande Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.