Vivid Raw Hot Ass Pussy Värmande Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

 • Vivid Raw Hot Ass Pussy
 • Vivid Raw Hot Ass Pussy
 • Vivid Raw Hot Ass Pussy
 • Vivid Raw Hot Ass Pussy
 • Vivid Raw Hot Ass Pussy
 • Vivid Raw Hot Ass Pussy
 • Vivid Raw Hot Ass Pussy

Vivid Raw Hot Ass Pussy Värmande Onaniprodukt

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vivid Raw Hot Ass Pussy är en härlig onanisleev som kan värmas upp så att den känns som en äkta och inbjudande vagina.

  Det medföljer 2 stavar som sitter i fickor i botten av sleeven. Med ett enkelt klick på den nedersta lilla knappen kan stavarna värmas upp till 55 grader - för en extra het och intensiv upplevelse. Du ser när du har aktiverat stavarna då de byter utseende från en genomskinlig till en frostad look. Stavarna kan återanvändas. Efter att du har använt stavarna första gången, värmer du dem genom att lägga dem i kokande vatten och därefter sätter in dem i sleeven igen.

  Insidan av sleeven har en ribbad struktur så att du tillsammans med värmen får ännu mer stimulering av hela penis – hela vägen från huvud till rot.

  Hot Ass Pussys öppning är designad som en härlig inbjudande vagina och sleeven är tillverkad av det flexibla materialet Pure Skin, som känns mycket realistiskt och som kan användas av de flesta män, oavsett storlek.

  När du är klar rengör du den enkelt med varmt vatten och en sexleksaksrengöring. Låt Hot Ass Pussy torka helt innan du packar ned den igen.

  Om din sleeve med tiden mister sin spänstighet och elasticitet kan du enkelt friska upp den igen genom att pudra den med ett pulver speciellt tillverkat för realistiska sexleksaker.

  Detaljer

  MATERIAL: TPR.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  LÄNGD: 15,2 cm.
  DIAMETER: 8,25 cm (utvändig).
  VARME: Upp till 55 grader.
  MANUAL: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Vivid Raw Hot Ass Pussy Värmande Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.