We-Vibe Classic Parvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • We-Vibe Classic Parvibrator  1
 • We-Vibe Classic Parvibrator  2
 • We-Vibe Classic Parvibrator  3
 • We-Vibe Classic Parvibrator  4
 • We-Vibe Classic Parvibrator  5

We-Vibe Classic Parvibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  We-Vibe Classic är den nya utgåvan av den klassiska We-Vibe Parvibratorn. Den nya versionen av den bästsäljande parleksaken är gjord av det allra mjukaste och mest silkeslena silikonmaterialet. Parvibratorn går att ha på under sex och stimulerar då kvinnans klitoris och G-punkt, samtidigt som den också stimulerar penisskaftet på mannen.

  Vibratorn har 10 förinställda vibrationsprogram, men ni kan också skapa och sedan spara ner era egna vibrationsprog. Ni har alltså själva möjlighet för att ställa in både vibrationernas längd och intensitet.

  Det som är unikt med We-Vibe Classic är att den inte bara kan kontrolleras med hjälp av den medföljande trådlösa fjärrkontrollen, den kan nämligen också fjärrstyras via We-Vibes egna We-Connect App på din smartphone. We-Vibe Classic kan därmed användas både som en helt vanlig vibrator när ni är tillsammans, men också på distans om ni nu exempelvis befinner er på varsin sida av jordklotet.

  We-Vibe Classic har lika bra passform och flexibilitet som de andra modellerna i serien. Eftersom att vibratorn är gjord av medicinskt silikon har den en mjuk och skön yta, men vi rekommenderar ändå att ni använder We-Vibe tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. På så sätt blir parvibratorn både skönare att föra in och upplevs också slätare och skönare vid användning.

  Vibratorn är 100 % vattentät och går därför också att använda i duschen eller i badkaret. Den rengörs enkelt med varmt vatten och bör även rengöras med lite sexleksaksrengöring för att bibehålla en god hygien också till nästa användningstillfälle. Vibratorn levereras i en vit behållare, som fungerar både som förvaring och som laddare. Efter 4 timmars uppladdning kan ni njuta av vibratorn i upp till 3 timmar.

  Var uppmärksamma på att det ibland kan krävas lite övning för att få ut maximal njutning av We-Vibe Classic. Parvibratorn fungerar bäst i följande ställningar: missionären, liggandes i sked och med henne sittandes ovanpå.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  MÅTT: Längd: 8,4 cm. Höjd: 5,5 cm. Diameter: 2,9 cm.
  FJÄRRSTYRD: Ja, med trådlös fjärrkontroll eller via smartphone-appen.
  TRÅDLÖS: Ja.
  FÖRBINDELSE: Bluetooth 4.0 (ingen inloggning krävs).
  KAN FÖRBINDAS MED: iPhone 4S/iOS7 eller Android OS 4.3, och deras senare versioner.
  LJUDNIVÅ: Tystlåten.
  FÖRINSTÄLLDA VIBRATIONER: 11 olika och justerbara.
  MÖJLIGHET FÖR INVIDUELLA VIBRATIONSPROGRAM: Ja.
  UPPLADDNINGSTID: 4 timmar.
  VIBRATIONSTID: Upp till 3 timmar vid låg intensitet, upp till 90 minuter vid högre.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: Uppladdningsbart litiumbatteri (laddare ingår - fjärrkontrollen laddas i behållaren).
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: We-Vibe Classic Parvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.