You2Toys Nature Boy Dildo 18 cm

Klicka på en bild för att förstora den

You2Toys Nature Boy Dildo 18 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

  Produktbeskrivning

  You2Toys Nature Boy Dildo är perfekt till dig som tänder på realistisk stimulering och letar efter en dildo med passande längd och fyllighet.

  Dildon är tillverkad i mjukt bodysafe-material vilket gör den extra läcker och flexibel att använda. Njut av den i alla dina favoritställningar. Nature Boy följer din kropps konturer perfekt.

  Det markerade ollonet och de tydliga ådrorna längs med skaftet gör att den ser otroligt naturtrogen ut och skapar en kittlande känsla när du rör Nature Boy in och ut.

  De 18 centimetrarna kommer till sin fulla rätt när den används och med 4 cm i diameter får du tillräckligt med fyllighet utan att det känns väldigt överväldigande.

  Detaljer

  MATERIAL: PVC.
  LÄNGD: 18 cm.
  DIAMETER: 4 cm.
  SUGPROPP: Nej.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Nothing beats the real deal Bought it because it was on promotion, however disappointed as it has very strong plastic smell and the material feels very soft. Don't recommend at all.
  5 3 1

  Du recenserar: You2Toys Nature Boy Dildo 18 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.