Vaginakulor Vita

Klicka på en bild för att förstora den

 • Vagina Kugler Hvide
 • Vagina Kugler Hvide

Vaginakulor Vita

Bli den första som recenserar den här produkten

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Vaginakulor Vita är ett set med två sköna knipkulor som är idealiska för både njutning och bäckenbottenträning. Det finns nämligen geishakulor inbyggda som roterar när du rör dig så att du blir stimulerad medan du leker eller tränar.

  De två vita vaginakulor har en diameter på 3,5 cm och sitter på ett 21 cm långt snöre som gör det lätt att dra ut kulorna efter användning.

  Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med dina vaginakulor. Det gör kulorna lättare att föra upp och ger en mer behaglig upplevelse. Kom också ihåg att rengöra dina vaginakulor efter bruk. På så sätt ser du till att ha bra hygien och så är de klara för nästa gång du ska använda dem.

  Läs eventuellt vår guide till träning av bäckenbotten på Sinful.se/blogg om du är ny inom bäckenbottenträning. På bloggen hittar du också vår guide till hur du hittar de knipkulor som passar dig bäst.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS.
  FTALATFRI: Ja
  STORLEK: 3,5 cm i diameter. Kulorna har ett 21 cm långt snöre som gör det lätt att dra ut dem efter användning. 
  BRUKSANVISNING: Danska, engelska, tyska m.fl

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Vaginakulor Vita

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.