Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Klicka på en bild för att förstora den

 • Zeus Arcana Electro Vibe Wand 1
 • Zeus Arcana Electro Vibe Wand 2
 • Zeus Arcana Electro Vibe Wand 3

Zeus Arcana Electro Vibe Wand

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 295,00 kr

  Produktbeskrivning

  Zeus Arcana Electro Vibe Wand är för dig som vill experimentera med elektrosex och som verkligen vill skämmas bort. Med Zeus Arcana kan du nämligen både njuta av retande elektriska impulser och underbara kraftfulla vibrationer för ännu större njutning.

  Zeus Arcana har ett böjbart huvud som gör denna Electro Vibe Wand flexibel att använda och gör att den bättre kan följa kroppen kurvor. Med massagestaven får du hela fem olika vibrationslägen och 5 olika elektro intensiteter som ni kan njuta av tillsammans eller var för sig allt efter vad du har lust med. Det ger dig möjligheten att sätta ihop stimuleringen precis som du önskar den. Med boost-knappen som sitter på sidan av massagestaven kan du till och med göra ditt eget pulserande elektroprogram genom att trycka in knappen och släppa den igen i den rytmen du vill ha. 

  Så här använder du Zeus Arcana Electro Vibe Wand:
  - Anslut Zeus Arcanas stickkontakt med hjälp av den medföljande adaptern.
  - Tänd massagestaven och justera den till den intensitet och den vibration du har lust med och njut av den unika stimuleringen. Vi rekommenderar att du använder ett bra vattenbaserat glidmedel tillsammans med Arcana Electro.
  - När du är klar med att använda Zeus Arcana tar du ut stickkontakten och rengör huvudet försiktigt. Obs! Massagestaven är inte vattentät och kan därför med fördel rengöras med rengöringsservetter.

  Zeus Arcana är kraftfull i sin electro styrka och därför rekommenderar vi den för er som redan har erfarenhet med electrosex.

  Detaljer

  LÄNGD, VIBRATOR: 32,2 cm
  DIAMETER: 5,3 cm.
  LÄNGD, SLADD: 149 cm
  VIBRATIONSLÄGEN: 5 samt möjlighet att skapa ett pulserande program via booster-knappen.
  ELEKTROPROGRAM: 5
  STICK: Anslutas stickkontakten med hjälp från den medföljande adaptern.
  MÄRKNING: CE-märkt.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Zeus Arcana Electro Vibe Wand

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.