Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE 1
 • Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE 2
 • Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE 3
 • Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE 4
 • Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE 5
 • Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE 6

Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 095,00 kr

  Produktbeskrivning

  Zooma in precis där det känns som allra bäst med Zumio X Spirotip Klitorisvibrator. Tillverkad av kvinnor - för kvinnor.

  Med unika Spirotip kan du målrikta din stimulering och utforska de många känsliga områdena din klitoris döljer, istället för att skicka ut spridda vibrationer mot hela vulvan på en gång.

  Cirkelrörelserna kan trolla fram extremt snabba orgasmer, när du är i behov av en "quickie" på egen hand, eller ge er båda otrolig njutning om ni väljer att introducera Zumio i era erotiska parlekar.

  Zumios 8 hastigheter garanterar att det finns något till varje tillfälle. Den ergonomiska designen och det vibrationsfria handtaget gör den också extra behaglig att använda.

  Denna vidunderliga lilla leksak är vattentät för fräck njutning i badkaret, och uppladdningsbar via en praktisk USB-laddningsstation.

  Vann pris för "Best New Product" på Adultex 2017.

  Detaljer

  MATERIAL: ABS och silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  MÅTT: Full längd 17,8 cm. Spirotippen är 0,4 cm i diameter och 3,1 cm lång.
  BATTERITYP: Uppladdningsbar via induktions-laddningsstation och USB-kabel (ingår).
  INTENSITETER: 8.
  Kontroller: 3 knappar.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Eargasm!!! Denna är helt underbar! Och då menar jag i örat, ja jag har väldigt känsliga öron, jag älskar att smeka dom själv, när någon annan smeker dom är såklart ännu mer fantastiskt, och om jag blir slickad i örat så stönar jag som bara den! Dock har jag aldrig lyckats komma av detta, FÖRS ÄN NU! Tack den som uppfann denna, jag vet att den är för klitoris, liksom, där nere är den verkligen najs också, men det är inte den skönaste sexleksaken jag har för det området om jag säger så, men wooow, jag trodde inte att det var möjligt att få orgasm i örat, hela huvudet var helt statiskt och jag njöt hela vägen ned i tårna när jag kom, topp till tå alltså, en riktigt tipp topp leksak! (Och nej, jag har ingen fetich för öron) jag kan bara inte hjälpa att mina öron är känsliga och kan stimuleras på liknande sätt som min klitoris eller mina bröstvårtor. 10/10!!!
  5 4 1

  Du recenserar: Zumio X Spirotip Klitorisvibrator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.