Bodywand Magic Wand Rabbit Tillbehör

Klicka på en bild för att förstora den

 • Bodywand Magic Wand Rabbit Tillbehör 1
 • Bodywand Magic Wand Rabbit Tillbehör 2
 • Bodywand Magic Wand Rabbit Tillbehör 3
 • Bodywand Magic Wand Rabbit Tillbehör 5
 • Bodywand Magic Wand Rabbit Tillbehör 10

Bodywand Magic Wand Rabbit Tillbehör

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Få ännu mer njutning med din Bodywand Magic Wand: Prova den tillsammans med detta läckra Rabbit Wand Tillbehör så du både får stimulering på din G-punkt och din klitoris samtidigt!

  Det läckra Rabbit Wand Tillbehör har tillverkats i silkeslent silikon så det är mjukt och flexibelt men samtidigt tillräckligt fast för att kunna ge dig en riktigt bra stimulering. Använd Rabbit Wand Tillbehöret tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel, till exempel Swede Woman så ytan känns ännu mer len och den blir mer behaglig att föra upp.

  Så här använder du Bodywand Rabbit Wand Tillbehör:

  Tillbehöret placeras på huvudet av din Bodywand och trycks på plats. Så snart du har justerat vibrationsnivån till den inställning du tycker bäst om är du klar för att njuta av vibrationerna.

  Kom ihåg att rengöra ditt Bodywand Rabbit Wand Tillbehör efter användning så du är garanterad en bra hygien. Använd till exempel Pjur Sexleksaksrengöring som ger ett extra bra resultat.

  Detta tillbehöret passar för Bodywand Original, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand och alla Wand Essentials vibratorer.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT: Full längd: 18 cm. Längd på G-punktstimulatorn som kan föras upp: 9 cm. G-punktsstimulatorn är 11,5 cm i omkrets på det bredaste stället.

  Klitorisstimulatorn är 6 cm. lång och 6,4 cm i omkrets på det bredaste stället.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Bodywand Magic Wand Rabbit Tillbehör

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.