Årets fräckaste julkalender

24 fräcka överraskningar
24 fräcka överraskningar
Över 90% nöjdhetsgaranti
Över 90% nöjdhetsgaranti
Populära bästsäljande produkter
Populära bästsäljande produkter

24 läckra upplevelser med din partner

Skäm bort dig själv och din partner med årets fräckaste julkalender, och fyll december med överraskningar, njutning och sex. Ni får en månad där julstrumporna blir helt överflödiga, för ni kommer få upp värmen på helt andra sätt.

Sinfuls julkalender görs i en begränsad upplaga, och i fjol sålde den slut på rekordtid. Hur länge vågar ni vänta med att köpa er?

Sinful Julkalender 2019 Sinful Julkalender 2019

Deluxe utgåva till er Se Sinful Deluxe Julekalender 2019

Sinful Deluxe Julekalender 2019

Sinful Deluxe Julkalender 2019

 • Till er som köpte Classic julkalendern förra året, eller som redan har erfarenhet med sexleksaker Till er som köpte Classic julkalendern förra året, eller som redan har erfarenhet med sexleksaker
 • Innehåller 24 kvalitetsprodukter från populära märken som We-Vibe, Sinful och Tenga till ett värde av 4500 kr Innehåller 24 kvalitetsprodukter från populära märken som We-Vibe, Sinful och Tenga till ett värde av 4500 kr
 • Upptäck nya sidor av varandra med exklusiva, erotiska accessoarer, stilrena sexleksaker och produkter som låter er experimentera med lätt bondage Upptäck nya sidor av varandra med exklusiva, erotiska accessoarer, stilrena sexleksaker och produkter som låter er experimentera med lätt bondage
 • Inkluderat inspirationshäfte med tips och tricks som ger ännu mer njutning Inkluderat inspirationshäfte med tips och tricks som ger ännu mer njutning
 • Producerad i begränsat antal, så slå till nu och lägg vantarna på er Producerad i begränsat antal, så slå till nu och lägg vantarna på er

1.695:-

Värde: 4.500:-
Hör mer om Sinfuls Julkalender
Tack för en lustfylld jul

Tack för en lustfylld jul

“Det här är det bästa jag har köpt på länge. Vi har haft den roligaste och fräckaste av jular. Kvaliteten är fantastisk, variation och inspiration i världsklass. Den är helt klart värd varenda krona.”

- Trine -

Överraskningar och jullekar

Överraskningar och jullekar

“Vi blev överraskade av det som gömde sig bakom lucka nr. 16 - det trodde vi inte var något för oss, men det är definitivt något vi kommer leka med framöver.”

- Camilla -

Fantastisk parterapi till det priset

Fantastisk parterapi till det priset

“Att en julkalender skulle ge en sådan effekt hade jag aldrig räknat med. Den har skapat glöd, glädje, fräckhet och många trevliga stunder. Spänningen över vad vi ska leka med nästa dag blir en del av leken.”

- Anders -

Vanliga frågor om julkalendern
 • Sinful Julkalender
  Årets Sinful Julkalender bjuder på 12 helt nya och noga utvalda produkter. I kalendern hittar ni också populära produkter från förra årets upplaga, samt uppdaterade versioner av välkända bästsäljare. Om ni köpte Classic kalendern 2018, rekommenderar vi att ni väljer vår Deluxe utgåva i år.

  Sinful Deluxe Julkalender
  Sinful Deluxe Julkalender innehåller flera nya och exklusiva produkter, som garanterat kommer få julklockorna att ringa. Här får ni 20 helt nya produkter av högsta kvalitet.

 • Sinful Julkalender är helt perfekt till er som bara har lite eller ingen erfarenhet av sexleksaker. Innehållet ger er massor av möjligheter att experimentera och utforska både era egna och varandras kroppar. Tänk också på att ni får ett inkluderat häfte fyllt med inspiration på hur ni får ut det bästa av leken.

  Har ni redan sexleksaker i nattduksbordet? Då är vår Sinful Deluxe Julkalender förmodligen ett bättre alternativ för er.

 • Alla batterier och laddare ingår i båda julkalendrarna, så ni behöver inte tänka på sådant. De uppladdningsbara produkterna laddas enkelt via USB-kablar, antingen i datorn eller med adapter. Ni kan läsa mer om de olika produkterna i produktinformationen som finns inkluderad i varje lucka.

  Det ingår dessutom en gratis tub Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel på 50 ml.

  Vi rekommenderar att ni köper till sexleksaksrengöring, så att ni snabbt, lätt och effektivt kan rengöra produkterna.

 • Julkalendern vänder sig främst till par av motsatta kön. Här finns helt klart produkter som ni kan använda tillsammans om du och din partner har samma kön, men det kommer också finnas produkter som ni dessvärre inte får nån större nytta av.

  Saknar ni inspiration eller råd om vilka andra produkter i Sinfuls webshop som passar samkönade par, är ni alltid välkomna att kontakta vår kundservice.

 • Många av produkterna i de två julkalendrarna kan du absolut njuta av när du leker på egen hand, men innehållet har valts ut med par i åtanke. Därför kommer det finnas några produkter som du behöver en partner för att få full glädje av.

  Lyckligtvis erbjuder Sinfuls webbutik massor av produkter som är perfekta för sololekar - även under julmånaden. Kontakta vår kundservice om du behöver hjälp för att hitta rätt julklapp till dig själv.

 • Många av produkterna i julkalendern kan användas av både kvinnor och män, eller tillsammans som par. I det inkluderade inspirationshäftet hittar ni tips och tricks på hur ni båda två får ut mesta möjliga med produkterna.

  Vi har delat upp innehållet i följande kategorier:

  Sinful Julkalender
  Sexleksaker: 13 st.
  Erotiska accessoarer: 7 st.
  Lätt bondage: 4 st.

  Sinful Deluxe Julkalender
  Sexleksaker: 14 st.
  Erotiska accessoarer: 3 st.
  Lätt bondage: 7 st.

 • Har ni frågor om kalendern är ni alltid välkomna att kontakta vår kundservice. De sitter redo att hjälpa er med stort och smått. Ni når dem på telefon alla vardagar mellan kl. 8:00-21:00, samt helger mellan kl. 10:00-18:00, på tel. 0410 - 880 213. Ni är också välkomna att skriva ett mail till service@sinful.se.

Erotisk julekalender for begyndere Mere erotik og nærvær i forholdet med Sinful Julekalender 2019

Skäm bort er själva med en erotisk julkalender från Sinful och få en fräck december fylld av njutning

Erotisk julkalender för nybörjare

Sinfuls erotiska kalender är perfekt till er om ni som par är relativt nya i sexleksaksvärlden, men också till er som vill börja experimentera mer och utforska nya sexuella områden. Ta chansen att överraskas med nya inspirationskällor varje dag fram till julafton.

Med en Sinful Julkalender får ni 13 fräcka sexleksaker, 4 produkter till spännande lek med lätt bondage, och 7 olika erotiska accessoarer. Överraska din partner med en julkalender från Sinful, och se till att er december blir lite hetare.

Förra året hade vi stor framgång med vår fräcka julkalender. Den sålde slut på rekordtid, och vi är stolta över att den inspirerade till många intima timmar i parförhållanden. Var ni ett av de lyckliga par som provade den fräcka kalendern i fjol? Oroa er inte. Årets utgåva innehåller en massa nya och förbättrade produkter, som garanterat kommer väcka julglädjen hos er.

Deluxe version till erfarna par

Har ni redan testat grundläggande sexleksaker, och är nu på jakt efter överraskningar som håller lite högre kvalitet? Då är en Sinful Deluxe Julkalender perfekt till er. Överraska din partner med vår lyxigare utgåva, som innehåller produkter av högsta kvalitet. Ge tankarna fritt spelrum och låt er inspireras av nya fräcka överraskningar, så att ni kan utforska och leva ut nya fantasier varje dag i december.

Sinfuls lyxiga julkalender innehåller produkter från populära märken som We-Vibe och Obaie, som båda bjuder in till spännande parlekar. Ni får även sexiga underkläder från Nortie till henne, och produkter från Tenga som tillverkar fantastiska onaniprodukter till honom. Sist med inte minst hittar ni en massa spännande sexleksaker från vårt eget populära märke, Sinful. Ni kan utforska 14 populära sexleksaker, 7 produkter för lätt bondage, samt 3 fräcka accessoarer och erotiska tillbehör. Följ med på en sensuell julresa med Sinful Deluxe Julkalender, och låt jullekarna börja!