Julkalendern är dessvärre utsåld. Gå inte miste om 2021 års fräckaste julkalender.

Sinful Julkalender 2020 sålde som smör i solsken och hamnade hos tusentals glada svenskar. Skriv upp dig redan nu, och var den första som får besked när årets fräckaste julkalender 2021 är klar.

Vi ser fram emot att göra julen ännu fräckare även 2021.

24 fräcka upplevelser med din partner

Skäm bort dig själv och din partner med årets fräckaste julkalender och fyll december med överraskningar, lek och sex. Den här julen får ni möjlighet att utforska varandra på helt nya sätt.

Sinfuls julkalender finns bara i begränsad upplaga och har sålt slut på rekordtid flera år i rad. Hur länge vågar ni vänta med att köpa ert exemplar?

24 fräcka överraskningar

Populära bästsäljande produkter

+95% skulle rekommendera kalendern

Gratis frakt

Classic är årets bästsäljare

13x Sexleksaker

7x Erotiska accessoarer

4x Bondageprodukter

Sinful Classic Julkalender 2020

 • Skandinaviens mest sålda erotiska julkalender.
 • Den perfekta gåvan till din partner.
 • Köpte ni Sinful Classic Julkalendern förra året? Prova Deluxe Julkalendern eller en Adventskalender i år.
 • 24 populära produkter till kvinnor, män och par värda totalt 3000 kr.
 • Inkluderat inspirationshäfte som ger tips och idéer för fräckare decemberdagar.
 • Begränsat antal. Beställ idag och få gratis frakt.
995:-
Köp nu

Gratis frakt

Deluxe-känsla för båda

14x Sexleksaker

3x Erotiska accessoarer

7x Bondageprodukter

Sinful Deluxe Julkalender 2020

 • Årets mest exklusiva erotiska julkalender.
 • För er som köpte en Classic Julkalender i fjol, eller som har erfarenhet med sexleksaker sedan tidigare.
 • 24 populära lyxprodukter till kvinnor, män och par värda totalt 4900 kr.
 • Nytt innehåll med bästsäljare från populära märken som Sinful, Obaie, Nortie, Mr. Membr och Amaysin.
 • Inkluderat inspirationshäfte med tips och idéer på hur ni får det ännu roligare.
 • Begränsat antal. Slå till idag och få gratis frakt.
Adventskalender

6x Sexleksaker

2x Erotiska accessoarer

4x Bondageprodukter

Sinful Adventskalender 2020

 • Den perfekta adventsgåvan till din partner.
 • Kan användas av alla, oavsett erfarenhetsnivå.
 • 4 luckor med totalt 12 populära produkter till kvinnor, män och par.
 • Värd totalt 2800 kr.
 • Inkluderat inspirationshäfte med tips och idéer kring veckans fräcka överraskning.
 • Begränsat antal. Beställ nu och få gratis frakt.

Hör mer om Sinfuls Julkalender

Tack för en lustfylld jul
“Det här är det bästa jag har köpt på länge. Vi har haft den roligaste och fräckaste av jular. Kvaliteten är fantastisk, variation och inspiration i världsklass. Den är helt klart värd varenda krona.”
- Trine -
Fantastisk parterapi till det priset
“Att en julkalender skulle ge en sådan effekt hade jag aldrig räknat med. Den har skapat glöd, glädje, fräckhet och många trevliga stunder. Spänningen över vad vi ska leka med nästa dag blir en del av leken.”
- Anders -
Överraskningar och jullekar
“Vi blev överraskade av det som gömde sig bakom lucka nr. 16 - det trodde vi inte var något för oss, men det är definitivt något vi kommer leka med framöver.”
- Camilla -

Vanliga frågor om julkalendrarna

Vi köpte en julkalender förra året. Innehåller årets versioner samma produkter?

Sinful Classic Julkalender
Årets Sinful Classic Julkalender innehåller 6 helt nya produkter, 8 populära återkomster från fjolårets version och 10 uppdaterade utgåvor av välkända favoriter. Köpte ni en Classic Julkalender 2019 skulle vi rekommendera att ni väljer vår Deluxe-utgåva, eller den helt nya Adventskalendern, i år.

Sinful Deluxe Julkalender
I Sinful Deluxe Julkalender får ni 18 helt nya produkter och 6 uppgraderade versioner av tidigare produkter, som garanterat kommer få julklockorna att ringa. Ni kan alltså utan problem köpa Deluxe i år igen och ändå bli glatt överraskade varje dag.

Sinful Adventskalender
Sinful Adventskalender är en nykomling i vår julkalenderfamilj. Adventskalendern gömmer på hela 10 noga utvalda sexleksaker av hög kvalitet. Vi skickar dessutom med en orgasmgel och massageolja från det ekologiska och svanenmärkta märket Kaerlig.

Vi har mycket lite erfarenhet med sexleksaker. Vilken julkalender ska vi välja?

Sinful Classic Julkalender är helt perfekt till er som har liten eller ingen tidigare erfarenhet med sexleksaker. Innehållet ger er stora möjligheter att experimentera och utforska både den egna och varandras kroppar. Glöm inte bort att läsa det inkluderade inspirationshäftet också, för där finns massor av tips och idéer på hur ni får ut ännu mer av leken.

Den nya Sinful Adventskalender kan användas av alla oavsett erfarenhetsnivå, men den passar enormt bra till er som vill ha en lite mjukare introduktion till sexleksaker. Här får ni nämligen gott om tid att bekanta er med era nya leksaker och utforska denna nya värld er egna takt.

Om ni redan har sexleksaker liggandes i nattduksbordet, eller om ni helt enkelt vill ha produkter av riktig toppkvalitet, då är vår Sinful Deluxe Julkalender helt rätt val.

Behöver vi köpa till batterier, laddare eller andra tillbehör till vår julkalender?

Alla batteriet och laddare ingår till samtliga julkalendrar, så det behövern i inte tänka på. De uppladdningsbara produkterna laddas enkelt via USB-kabel, antingen i datorn eller med adapter. Ni kan läsa mer om de olika produkterna i produktinformationen som kommer med kalendern.

Vi rekommenderar att ni köper till sexleksaksrengöring och vattenbaserat glidmedel, så att ni får den absolut bästa upplevelsen med era nya produkter och kan rengöra dem snabbt, lätt och effektivt efter lekens slut.

Vi är ett samkönat par. Är det här en julkalender som passar oss?

Julkalendrarna vänder sig främst till par av motsatta kön. Här finns helt klart produkter som ni kan använda tillsammans om du och din partner har samma kön, men det finns också produkter som ni dessvärre inte kommer få nån större nytta av.

Om ni behöver inspiration eller råd om vilka andra produkter i Sinfuls webshop som passar samkönade par, är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst.

Jag är singel. Kommer jag få glädje av julkalenderns innehåll?

Många av produkterna i de tre julkalendrarna kan du absolut njuta av när du leker på egen hand, men innehållet har valts ut med par i åtanke. Därför kommer det finnas en del produkter som du behöver en partner för att få full glädje av.

Som tur är har Sinfuls webbutik massor av produkter som är perfekta för solostunder - även såhär i jultider. Kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp att hitta den perfekta julklappen till dig själv.

Hur många av produkterna vänder sig till kvinnor, män respektive par?

Många av produkterna i julkalendrarna kan användas av både kvinnor och män, eller tillsammans som par. I det inkluderade inspirationshäftet får ni tips och idéer på hur ni båda två får ut mesta möjliga av produkterna.

Vi har delat upp innehåller i följande kategorier:

Sinful Classic Julkalender
Sexleksaker: 13 st
Erotiska accessoarer: 7 st
Lätt bondage: 4 st

Sinful Deluxe Julkalender
Sexleksaker: 14 st
Erotiska accessoarer: 4 st
Lätt bondage: 6 st

Sinful Adventskalender
Sexleksaker: 6 st
Lätt bondage: 4 st

Vad gör vi om vi har fler frågor?

Har ni frågor om kalendrarna är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst. De sitter redo att hjälpa er med stort och smått. Ni når dem på tel. 0410 - 880 213 alla vardagar mellan kl. 8:00-21:00, samt helger mellan kl. 10:00-18:00. Ni är också välkomna att skriva ett mail till service@sinful.se.

Skäm bort dig själv och din partner med årets fräckaste julkalender från Sinful och få en fräck december full av njutning

Erotisk julkalender för nybörjare

Sinfuls erotiska kalender är perfekt till er som är förhållandevis nya i sexleksakernas njutbara värld, eller om ni bara har lust att experimentera mer och utforska nya sexuella områden. Ta chansen att få inspiration från nya överraskningar varje dag i december, ända fram till julafton.

Med en Sinful Classic Julkalender får ni 13 fräcka sexleksaker, 4 produkter för lättare bondagelekar, samt 7 olika accessoarer och erotiska tillbehör. Överraska din partner med en kalender från Sinful och fyll årets sista månad med sex, lek och överraskningar.

De senaste åren har vi haft enorm framgång med vår fräcka julkalender, och den har alltid sålt slut på rekordtid. Vi är otroligt stolta över att den har inspirerat till många roliga stunder i sovrummet. Var ni ett av de lyckliga par som provade fjolårets fräcka kalender? Köpte ni Sinful Classic Julkalender då? I så fall skulle vi rekommendera att ni köper en Sinful Deluxe Julkalender eller Sinful Adventskalender i år, så att ni får en helt ny uppsättning produkter att prova på.

Deluxe-utgåva till erfarna par

Har ni redan stiftat bekantskap med grundläggande sexleksaker och vill ha överraskningar där kvaliteten ligger på en lite högre nivå? Då är en Sinful Deluxe Julkalender som gjord för er. Skäm bort din partner med vår lyxigare version, som innehåller populära produkter av högsta kvalitet. Blås liv i fantasierna och få inspiration från nya, fräcka överraskningar, som ser till att varje dag i december blir lika lekfull.

Sinfuls exklusiva julkalender innehåller produkter från populära märken och dukar upp ett julbord av heta parlekar. Med Obaie introduceras ni för den spännande världen av lätt bondage, medan Amaysin bidrar med vibrerande vidunder, som både kan användas till fräckt förspel och leverera svindlande orgasmer. Ni får dessutom sexiga underkläder till henne från Nortie, medan han tas väl omhand av en överraskning från Mr. Membr, som är kända för sina fantastiska onaniprodukter till män. Sist men inte minst hittar ni massor av spännande sexleksaker från vårt eget populära Sinful-märke. Totalt kan ni utforska 14 populära sexleksaker, 6 produkter för lätt bondage, samt 4 fräcka accessoarer och erotiska tillbehör. Ger er ut på ett upphetsande juläventyr tillsammans med Sinful Deluxe Julkalender och låt jullekarna börja!

Adventskalender med överraskningar varje vecka

Alla kan njuta av den nya Sinful Adventskalender, oavsett hur mycket eller lite erfarenhet ni har med sexleksaker. Så även om ni är helt gröna på detta spännande och fräcka område, kan ni helt klart ha riktigt kul och få massor av sköna stunder med årets Sinful Adventskalender. Den är framtagen till er som gärna vill ha lite mer tid till att leka med och utforska varandra.

Sinfuls Adventskalender innehåller noga utvalda bästsäljare, som ni kan njuta av i roliga och fräcka parlekar. I kalendern gömmer det sig hela 12 läckra produkter till heta söndagar i sängen. Ni får 6 stycken pirrande och orgasmframkallande sexleksaker, samt 4 produkter till lätt bondage. Som sylt på ris a la maltan har vi dessutom skickat med vår bästsäljande orgasmgel och älskade massageolja från det ekologiska danska märket Kaerlig. Få årets roligaste och sexigaste söndagar med Sinful Adventskalender!

Mer lek och erotik i förhållandet

Årets fräcka kalendrar från Sinful öppnar upp för ärligare och djupare samtal om lust och fantasier, vilket låter er lära känna nya sidor hos varandra.

Alla Sinfuls stilrena julkalendrar har en exklusiv design och kan utan problem stå framme bland de övriga juldekorationerna i ert hem - utan att någon kan gissa sig till vilka heta hemligheter som gömmer sig bakom luckorna. Ni får även ett läckert inspirationshäfte med kalendrarna, fyllt med tips och idéer på hur ni får de bästa upplevelserna med era nya lekkamrater.

Våra julkalendrar är utvecklade med en önskan om att ni ska få en riktigt rolig och mysig jul, full av lek, sex och spänning. Vi vill gärna hjälpa er att tända den glöd som fräcka små gåvor kan ge, i en månad som redan handlar om kärleksfull samvaro.

Vi har lyssnat på våra kunder och förbättrat både utbudet och kvaliteten på överraskningarna.

Alla versionerna av Sinfuls julkalendrar innehåller i år produkter värda betydligt mer än det ni betalar för dem. Och som om det inte vore nog, får ni dessutom fri frakt.

I år har vi valt ut nya, spännande produkter, samt förbättrat flera populära klassiker från tidigare år baserat på feedback från våra kunder. Vi har också tagit fram ett mer omfattande inspirationshäfte, inklusive en onlineversion, så att ni kan se fram emot många timmar av skön lek i december. Häftet finns på svenska, danska, norska, finska och engelska på nätet, så ni kan alltid gå in och läsa om dagens överraskning och få inspiration till hur ni kan njuta maximalt med era fräcka produkter.

Överraska din partner med en erotisk julkalender och få en jul ni aldrig kommer glömma!

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se