SÄSONGENS
SEXIGASTE
JULKALENDRAR

Gör julen mer lekfull än någonsin med våra julkalendrar som öppnar upp en helt ny värld av sexiga upplevelser. Din december kommer att fyllas till bredden med intimitet, njutning och nöje.

Sinfuls Julkalendrar kommer alla i begränsad upplaga – riskera inte att gå miste om din!

Sinful Original Julkalender

Bästsäljare

 • Den mest populära erotiska julkalendern för vuxna
 • Den perfekta presenten till din partner
 • 24 bästsäljande produkter för män, kvinnor och par till ett värde av 3400 kr
 • Inkluderar ett inspirationshäfte som hjälper er att få ut så mycket som möjligt av era produkter
 • Bästsäljare i begränsad upplaga

Sinful Premium Julkalender

Lyxig version

 • Den mest exklusiva erotiska julkalendern för vuxna
 • Den perfekta presenten till din partner
 • Lyxiga bästsäljare för män, kvinnor och par till ett värde av 5900 kr
 • Inkluderar ett inspirationshäfte som hjälper er att få ut så mycket som möjligt av era produkter
 • Lyxig bästsäljare i begränsad upplaga
Detta säger kunderna själva
Rekommenderas av 96% av våra kunder
 • Fantastisk!
  “Vi är mycket förvånade över hur bra och skön kvaliteten är, vi kommer helt klart att använda allt många gånger. Vi ser redan fram emot en ny kalender för nästa år."
  - (Sus) -
 • Kan rekommenderas!
  "Riktigt bra julkalender, värd alla pengarna. Jag kommer definitivt att köpa den igen nästa år och kan bara rekommendera alla andra att också köpa en. Härliga saker för både kvinnor och män."
  - (M) -
 • Härlig
  “Vi kunde inte låta bli att öppna allt på en gång. Allt andas stilfull lyx och det är genialt att en av sakerna har flera användningsområden. Otroligt nöjd”
  - (Bibi) -
 • Världens bästa julkalender
  “Jag har aldrig sett fram emot julen så mycket som jag har gjort i år! Det är en fantastisk kalender med bra produkter varje dag, fick ingen produkt som var dålig. Allt som allt en fantastisk kalender.”
  - (Den glada nybörjaren) -
 • Kvalitetsprodukter bakom varje lucka!
  “Vi tyckte att det var roligt och överraskande att öppna en lucka varje dag i december. Och du får "mycket för pengarna" ;-)”
  - (Johnnytapia) -

Andra julkalendrar

Känd från tv

Vanliga frågor om julkalendern

Vi köpte julkalendern förra året. Innehåller årets versioner samma produkter?

Sinful Premium Julkalender erbjuder många nya och spännande produkter samt några uppgraderade versioner av produkter från tidigare år. Så du kan absolut köpa Premium-kalendern även detta år och ändå bli glatt överraskad dag för dag.

Sinful Original Julkalender kommer att inkludera några repriser från tidigare år, men också uppgraderade versioner och helt nya produkter. Utöver Original- och Premium-julkalendrarna med 24 överraskningar vardera har vi detta år valt att addera fyra helt nya kalendrar för att kunna erbjuda något för alla.

Utforska nya Sinful 12 Days of Christmas Adventures för Kvinnor med 12 överraskningar perfekta för antingen en ensamstående kvinna eller ett kvinna/kvinna-par. Du hittar även en Sinful 12 Days of Christmas Adventures för Män som passar en ensamstående man eller ett man/man-par.

För er som vill utforska varandra med olika teman och kanske har lite tidigare erfarenhet av sexleksaker rekommenderar vi våra nya kalendrar Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe eller Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium. Bakom var och en av de fyra luckorna döljer sig flera sexleksaker med ett specifikt tema.

Alla sex kalendrarna kommer med produktmanualer och ett inspirationshäfte med guider och tips som hjälper en att få ut så mycket som möjligt av de olika produkterna.

Vi är nya inom världen av sexleksaker. Vilken julkalender ska vi välja?

Sinful Original Julkalender
är perfekt för er som har lite eller ingen erfarenhet av sexleksaker. Produkterna i den här kalendern kommer att ge er mängder av möjligheter att experimentera och utforska era egna och varandras kroppar. Tänk också på att kalendern innehåller ett inspirationshäfte som hjälper er att få ut så mycket av leken som möjligt.

Om du redan äger ett gäng sexleksaker eller helt enkelt önskar dig produkter av högsta kvalitet rekommenderar vi Sinful Premium Julkalender eller någon av de två helt nya kalendrarna.

Behöver vi köpa batterier, laddningskablar eller andra tillbehör till vår julkalender?

Alla batterier och laddningskablar ingår i samtliga julkalendrar, så det är inget du behöver tänka på. De uppladdningsbara produkterna laddas enkelt med en USB-sladd som du ansluter till antingen en dator eller en adapter. Läs mer om de enskilda produkterna i den medföljande produktmanualen.

Vi rekommenderar dock att du köper en sexleksaksrengöring och ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med kalendern. Detta för att du ska få bästa möjliga upplevelse av dina nya produkter och snabbt och effektivt kunna rengöra dem. Se våra rekommendationer här.

Vi är ett samkönat par. Finns det någon julkalender för oss?

Självklart! En nyhet för i år är att vi har lagt till kalendrarna Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor och Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män. Här får du 12 produkter som är perfekta för partners av samma kön eller om du är singel.

Jag är singel. Kommer kalendern att innehålla produkter som jag kan använda själv?

Ja! En nyhet för i år är att vi har lagt till kalendrarna Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor och Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män. Här får du 12 produkter som är perfekta för kvinnliga och manliga singlar samt för par av samma kön.

Hur många produkter finns det för kvinnor, män respektive par?

Många av produkterna i julkalendrarna kan användas av vardera kön eller av båda tillsammans. I det medföljande inspirationshäftet hittar du guider om hur ni båda använder produkterna på bästa sätt.

Vi har delat in innehållet i dessa kategorier:

Sinful Original Julkalender: Sexleksaker = 13, Mjuk bondage = 6, Erotiska tillbehör = 5

Sinful Premium Julkalender: Sexleksaker = 14, Mjuk bondage = 6, Erotiska tillbehör = 4

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor: Sexleksaker = 8, Mjuk bondage = 3, Erotiska tillbehör = 1

inful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män: Sexleksaaker = 10, Mjuk bondage = 2

Advent Premium Julkalender: Sexleksaker = 8, Mjuk bondage = 4, Erotiska tillbehör = 2

Advent Deluxe Julkalender: Sexleksaker = 9, Mjuk bondage = 4, Erotiska tillbehör = 2

Vad gör jag om jag har fler frågor?

Om du har frågor om någon av kalendrarna är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. De är redo att hjälpa dig och har alla produkter nära till hands. Du kan höra av dig till dem via telefon alla vardagar mellan 08.00–21.00 och på helger mellan 10.00–18.00 på tel. 0410 - 880 213. Du kan också nå dem via mejl på service@sinful.se.

Innehåller kalendern latex och är den vegansk?

Ingen av de 6 kalendrarna innehåller latex.


Våra kalendrar Sinful Original Julkalender, Sinful Premium Julkalender och Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Kvinnor är inte veganska.


De tre resterande Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe, Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium och Sinful 12 Days of Christmas Adventures Julkalender för Män är alla veganska.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se