Årets fräckaste julkalender

Erotisk julkalender

December månad är fylld med glädje, mys och närhet, för julen är lika med kvalitetstid tillsammans med dina nära och kära. I år kan du få ännu mera kvalitetstid och ännu fler intima stunder samman med den du håller allra mest av. Skäm bort både din partner och dig själv med årets fräckaste julkalendrar från Sinful, som garanterat får er att hoppa ur julstrumporna.

Årets erotiska upplevelse
Bestseller till par

Noggrant utvalda och
populära produkter

24 fräcka överraskningar
Experimentera varje dag

Sinful julkalender

Julkalendern finns i begränsad upplaga och innehåller 24 erotiska gåvor, som gör er december ännu fräckare. Ni får en ny överraskning varje dag, och därmed massor av möjligheter till pirrande förspel och fantastiska sexupplevelser.

  • Förvandla december till en fräck lek
  • 24 noga utvalda Sinful-produkter
  • Till par som vill experimentera med sexleksaker och soft bondage
Lägg i varukorgen Läs mer

Recensioner från fjolårets julkalender

Tack för en lustfylld jul

“Det här är det bästa jag har köpt på länge. Vi har haft den roligaste och fräckaste av jular. Kvaliteten är fantastisk, variation och inspiration i världsklass. Den är helt klart värd varenda krona.”

- Trine -

Fantastisk parterapi till det priset

“Att en julkalender skulle ge en sådan effekt hade jag aldrig räknat med. Den har skapat glöd, glädje, fräckhet och många trevliga stunder. Spänningen över vad vi ska leka med nästa dag blir en del av leken.”

- Anders -

Överraskningar och jullekar

“Vi blev överraskade av det som gömde sig bakom lucka nr. 16 - det trodde vi inte var något för oss, men det är definitivt något vi kommer leka med framöver.”

- Camilla -

Skäm bort er själva med en erotisk julkalender från Sinful
och få en fräck december fylld av njutning

Alla produkter