En jul ni aldrig kommer glömma

Skäm bort dig själv och din partner med årets fräckaste julkalender och fyll december med överraskningar, lek och sex. Den här julen får ni möjlighet att utforska varandra på helt nya sätt.

Sinfuls erotiska julkalendrar finns bara i begränsad upplaga och har sålt slut på rekordtid flera år i rad. Hur länge vågar ni vänta med att köpa ert exemplar?

Helt nytt sortiment

Skandinaviens mest sålda

Fri frakt

24 fräcka överraskningar

16x Sexleksaker

3x Erotiska tillbehör

5x Bondageprodukter

Årets Storsäljare

 • Nytt innehåll för 2021, så du kan köpa en Classic även om du har haft den tidigare.
 • Skandinaviens mest sålda erotiska julkalender.
 • Den perfekta gåvan till din partner.
 • 24 populära produkter till kvinnor, män och par värda totalt 3000 kr.
 • Inkluderat inspirationshäfte som ger tips och idéer för fräckare decemberdagar.
 • Begränsat antal - slutsåld på rekordtid flera år i rad.
 • Läs mer
<

16x Sexleksaker

2x Erotiska tillbehör

6x Bondageprodukter

Lyxutgåvan

 • Årets mest exklusiva erotiska julkalender.
 • Nytt innehåll för 2021, så du kan köpa en Deluxe även om du har haft den tidigare.
 • 24 populära lyxprodukter till kvinnor, män och par värda totalt 4900 kr.
 • Inkluderat inspirationshäfte med tips och idéer på hur ni får det ännu roligare.
 • Produktsortiment med storsäljare från populära märken som Sinful, Obaie och Amaysin.
 • Begränsat antal - slutsåld på rekordtid flera år i rad.
 • Läs mer
Vilken wow känsla
”Är det en kalender man bör köpa så är det den här. Superlyxiga och fina saker. Är glad att jag fick denna fantastiska kalender som gör denna mörka tid till något väldigt spännande och med mycket njutning.”
- Sophia -

Hör mer om Sinfuls Julkalender

Vanliga frågor om julkalendern

Vi köpte en julkalender förra året. Innehåller årets versioner samma produkter?

Både Sinful Classic och Sinful Deluxe Julkalender bjuder på 24 helt nya produkter år 2021. Det kommer att finnas några produkttyper som du har fått i en Sinful Julkalender tidigare, men alla produkterna är med för första gången i år. Ni kan alltså utan problem köpa en Classic eller en Deluxe igen i år, även om ni har haft en tidigare, och bli härligt överraskade varje dag.

Vi har mycket lite erfarenhet med sexleksaker. Vilken julkalender ska vi välja?

Sinful Classic Julkalender är helt perfekt till er som har liten eller ingen tidigare erfarenhet med sexleksaker. Innehållet ger er stora möjligheter att experimentera och utforska både den egna och varandras kroppar. Glöm inte bort att läsa det inkluderade inspirationshäftet också, för där finns massor av tips och idéer på hur ni får ut ännu mer av leken.

Om ni redan har sexleksaker liggandes i nattduksbordet, eller om ni helt enkelt vill ha produkter av riktig toppkvalitet, då är vår Sinful Deluxe Julkalender helt rätt val.

Behöver vi köpa till batterier, laddare eller andra tillbehör till vår julkalender?

Alla batterier och laddare ingår till båda julkalendrarna, så det behöver ni inte tänka på. De uppladdningsbara produkterna laddas enkelt via USB-kabel, antingen i en dator eller med adapter. Ni kan läsa mer om de olika produkterna i produktinformationen som följer med kalendern.

Vi rekommenderar att ni köper till sexleksaksrengöring och vattenbaserat glidmedel, så att ni får den absolut bästa upplevelsen med era nya produkter och kan rengöra dem snabbt, lätt och effektivt efter lekens slut.

Vi är ett samkönat par. Är det här en julkalender som passar oss?

Julkalendrarna vänder sig främst till par av motsatta kön. Här finns helt klart produkter som ni kan använda tillsammans om du och din partner har samma kön, men det finns också produkter som ni dessvärre inte kommer få nån större nytta av.

Om ni behöver inspiration eller råd om vilka andra produkter i Sinfuls webshop som passar samkönade par, är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst.

Jag är singel. Kommer jag få glädje av julkalendrarnas innehåll?

Många av produkterna i de två julkalendrarna kan du absolut njuta av när du leker på egen hand, men innehållet har valts ut med par i åtanke. Därför kommer det finnas en del produkter som du behöver en partner för att få full glädje av.

Som tur är har Sinfuls webbutik massor av produkter som är perfekta för solomys - även såhär i jultider. Kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp att hitta den perfekta julklappen till dig själv.

Hur många av produkterna vänder sig till kvinnor, män respektive par?

Många av produkterna i julkalendrarna kan användas av både kvinnor och män, eller tillsammans som par. I det inkluderade inspirationshäftet får ni tips och idéer på hur ni båda två får ut mesta möjliga av produkterna.

Vi har delat upp innehåller i följande kategorier:

Sinful Classic Julkalender: Sexleksaker = 16, Bondageprodukter = 5, Erotiska tillbehör = 3

Sinful Deluxe Julkalender: Sexleksaker = 16, Bondageprodukter = 6, Erotiska tillbehör = 2

Vad gör vi om vi har fler frågor?

Har ni frågor om kalendrarna är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst. De sitter redo att hjälpa er med stort och smått. Ni når dem på tel. 0410 - 880 213 alla vardagar kl. 8:00-21:00, samt helger kl. 10:00-18:00. Ni är också välkomna att skriva ett mail till service@sinful.se.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se